Type opleiding
Klassikaal
Duur
6 x 2,5 uur
Opslaan
Opslaan als favoriet Opgeslagen als favoriet

Omschrijving

Ken je dat gevoel van stress? Pieker je veel? Ken je dat stemmetje in je hoofd dat zegt dat het niet goed genoeg is? Ben je soms angstig en beïnvloedt dit de keuzes die je maakt? Heb je wel eens het gevoel “Is dit het”?

Wellicht is de training Veerkracht met ACT (Acceptatie en Commitment Training) wat voor jou.

Inhoud
In deze interactieve training gaan we op een luchtige wijze aan de slag met bovengenoemde thema’s. Naast kennis worden vooral praktische handvatten gedeeld en krijg je de vaardigheid om hier anders mee om te gaan. Je leert dat het vechten tegen vervelende gedachten en emoties zinloos is, dat je je gedachten niet altijd hoeft te geloven en dat je met vriendelijkheid met jezelf mag omgaan. Daarnaast gaan we kijken wat voor jou ècht belangrijk is en wat je kan doen om te leven volgens jouw waarden.

Jenny Blaauwbroek, al meer dan 10 jaar ACT-trainer, opleider en coach van Bamboe-ACT laat je kennismaken met de processen van ACT.
Acceptatie en Committent Training is een wetenschappelijk bewezen methode die zich kenmerkt door lichtheid en humor. ACT is uiterst effectief voor het bereiken van meer veerkracht en flexibiliteit in je werk en in je leven.

Je leert ACT vooral door te doen en te ervaren wat het effect van de oefeningen is. Hierdoor is er minder piekeren, beter slapen, minder stress en meer regie over je eigen leven.

Voor wie?
Voor iedereen die weleens last heeft van stress, angst, spanning, werkdruk of piekeren.

Planning

Datum Tijd Locatie Aanmelden
19-09-2023
09:00 - 12:00
Groningen
Aanmelden
Datum, tijd & locatie
19-09-2023 09:00 - 12:00
Lefier - Groningen

Kosten

Onderdeel Prijs
Training € 165,-
Opleidingskosten
€ 165,-
Incompany training

Op zoek naar een op maat gemaakte training voor jouw organisatie of team? Vraag dan de incompany training aan.

Aanvragen
Wachtkamer

Geen geschikte datum of locatie? Schrijf je in voor de wachtkamer. Dan houden we je op de hoogte van de nieuwe planning.

Inschrijven

Vragen?

Bel of mail ons gerust.

info@watdoejijmorgen.nl
088 - 2032832