Type opleiding
Webinar
Duur
1 uur
Opslaan
Opslaan als favoriet Opgeslagen als favoriet

Omschrijving

In een uurtje Nooit Meer te Druk met Remon Workel. Leer in 1 uurtje over de werking van je brein en hoe je die veel slimmer kunt gebruiken voor meer rust en overzicht in je werk. Je hebt het druk, eigenlijk gewoon te druk. Je inbox en to-do lijst puilen uit, je hebt een overvolle agenda met afspraken. Je bent op zoek naar meer balans tussen je werk en privé leven. Maar het lukt je maar wat lastig… Je probeert tevergeefs alles gedaan te krijgen.


Wat levert het op?

  • Werk en privé lopen zeker nu met al dat thuiswerken hopeloos door elkaar.
  • Na een dag (thuis)werken ben je moe en vaak ontevreden over je voortgang.
  • Focussen is maar wat lastig. Thuis en op kantoor.
  • Je baalt van de zoveelste fysieke, Teams of Zoom vergadering.
  • Voor je gevoel gaat anderen het thuiswerken of de combi met kantoor veel makkelijker af.
  • En dan hebben we het nog niet gehad over die grote hoeveelheid werk op je bordje. Die is er niet minder om geworden.


Kortom… je hebt het druk. Maar wat nou als we je vertellen dat je het helemaal niet druk hebt? Dat het vooral iets is wat jij jezelf aandoet? Zou je ons dan geloven? Vast niet...En toch is het waar. Wetenschappelijk bewezen. Wij zijn niet druk, wij voelen ons druk. Niet opgelegd en veroorzaakt door anderen, maar door je eigen brein. Door hoe jij werkt en eigenlijk je brein totaal verkeerd gebruikt. Waardoor je aan het eind van een werkdag geen energie meer over hebt voor leuke dingen. Laat staan aan het eind van de week… Maar het mooie is, nu je weet dat de wereld om jouw heen niet de oorzaak is maar jijzelf, kun je er ook zelf van alles aan doen! Zonder afhankelijk te zijn van een ander. Hoe mooi is dat? Wat als jij, met een paar simpele veranderingen, van thuis en op kantoor werken, heerlijk ontspannen werken kan maken? Waarin je je prima voelt, meer voor elkaar krijgt dan ooit en je het nooit meer te druk hebt.

Voor wie is deze workshop?
Kennis uitwisselen, inspiratie opdoen, nieuwe informatie tot je nemen en je verbinden met gelijkgestemden, het is allemaal mogelijk tijdens de ‘Maand van Vitaliteit’. In samenwerking met 5 regionale samenwerkingsverbanden; Corpofit, KLIMMR, Kracht in Mobiliteit, Loopbaaninitiatief en Samenwerk@Corporatie organiseren we webinars die in het teken staan van de vitaliteitsschijf van vijf. Deze webinars zijn gratis!

Praktische informatie:

  • Dit webinar is online.
  • Dit webinar verloopt via MS Teams waarvoor je in de inschrijfbevestiging een link ontvangt.
  • De training duurt 1 uur.
  • Het webinar wordt verzorgd door LIJV Training en Coaching


Deze training wordt gratis aangeboden. Afmelden kan kosteloos tot een week van tevoren, anders worden no-show-kosten (€ 50 incl. btw) bij je in rekening gebracht.

N.B. wanneer bij het aanmelden een bepaalde datum niet meer zichtbaar is, dan is de training hoogstwaarschijnlijk vol, maak dan indien dit mogelijk is een keuze voor een andere datum of meld je aan in de wachtkamer.

Planning

Datum Tijd Locatie Aanmelden
12-10-2023 Startgarantie
09:00 - 10:00
Online
Vol
Datum, tijd & locatie
12-10-2023 09:00 - 10:00
Microsoft Teams - Online
Startgarantie
Vol
Opleidingskosten
€ 0,-
Incompany training

Op zoek naar een op maat gemaakte training voor jouw organisatie of team? Vraag dan de incompany training aan.

Aanvragen
Wachtkamer

Geen geschikte datum of locatie? Schrijf je in voor de wachtkamer. Dan houden we je op de hoogte van de nieuwe planning.

Inschrijven

Vragen?

Bel of mail ons gerust.

info@watdoejijmorgen.nl
088 - 2032832