Type opleiding
Webinar
Duur
45 minuten
Opslaan
Opslaan als favoriet Opgeslagen als favoriet
Aanmelden
Wachtkamer

Omschrijving

Je organisatie is volop in beweging. Er verandert veel, de zekerheden en verwachtingen van gisteren zijn vandaag alweer achterhaald. Dat kan zorgen voor onrust ‘in het hoofd’. Een beetje werkdruk is helemaal zo slecht nog niet. Werkdruk is nodig om optimaal te kunnen presteren. Maar wellicht ervaar je te veel druk of merk je dat je hard werkt, maar uiteindelijk niet aan de belangrijke dingen toekomt. Om duurzaam goed te kunnen presteren, is het toverwoord ‘balans’: jezelf uitdagen, maar het werk ook op tijd loslaten en tijd nemen om te herstellen. Deze webinar geeft je handvaten om meer rust en ruimte te krijgen. Je bent van harte welkom om deel te nemen aan deze praktische webinar.

Wat levert het op?
Na dit webinar heb je concrete handvatten om in de hectiek en dynamiek van alledag, gebalanceerde beslissingen te nemen en zo meer rust te krijgen in je hoofd.

Voor wie is deze workshop?
Kennis uitwisselen, inspiratie opdoen, nieuwe informatie tot je nemen en je verbinden met gelijkgestemden, het is allemaal mogelijk tijdens de ‘Maand van Vitaliteit’. In samenwerking met 5 regionale samenwerkingsverbanden; Corpofit, KLIMMR, Kracht in Mobiliteit, Loopbaaninitiatief en Samenwerk@Corporatie organiseren we webinars die in het teken staan van de vitaliteitsschijf van vijf. Deze webinars zijn gratis!

Praktische informatie:

  • Dit webinar is online.
  • Dit webinar verloopt via MS Teams waarvoor je in de inschrijfbevestiging een link ontvangt.
  • De training duurt 45 minuten.
  • Het webinar wordt verzorgd door LIJV Training en Coaching


Deze training wordt gratis aangeboden. Afmelden kan kosteloos tot een week van tevoren, anders worden no-show-kosten (€ 50 incl. btw) bij je in rekening gebracht.

N.B. wanneer bij het aanmelden een bepaalde datum niet meer zichtbaar is, dan is de training hoogstwaarschijnlijk vol, maak dan indien dit mogelijk is een keuze voor een andere datum of meld je aan in de wachtkamer.

Opleidingskosten
€ 0,-
Incompany training

Op zoek naar een op maat gemaakte training voor jouw organisatie of team? Vraag dan de incompany training aan.

Aanvragen
Wachtkamer

Geen geschikte datum of locatie? Schrijf je in voor de wachtkamer. Dan houden we je op de hoogte van de nieuwe planning.

Inschrijven

Vragen?

Bel of mail ons gerust.

info@watdoejijmorgen.nl
088 - 2032832