Type opleiding
Webinar
Duur
1,5 uur
Opslaan
Opslaan als favoriet Opgeslagen als favoriet

Omschrijving

We slapen ongeveer een derde van ons leven, bij elkaar opgeteld ongeveer 25 jaar. Gek genoeg weten we toch vrij weinig over slaap. Waarom heb je slaap nodig? Wat gebeurt er als je slaapt? Ondergrondse bunkers, EEG’s en nonnen hebben de afgelopen decennia geholpen om slaapwetenschappers antwoorden te geven op deze vragen. En om miljoenen mensen beter te laten slapen, werken en leven. Het webinar Slaap en vitaliteit behandelt in anderhalf uur veel voorkomende misverstanden over slaap en biedt concrete handvatten om de slaap zo effectief mogelijk in te zetten in het kader van gezondheid en effectiviteit.

Wat levert het op?
Deelnemers leren hoe ze de slaap positief kunnen beïnvloeden en optimaliseren. En hoe zij de slaap effectief kunnen inzetten in het voorkomen van een burn-out en het behoud van gezondheid en vitaliteit.

Voor wie is deze workshop?
Kennis uitwisselen, inspiratie opdoen, nieuwe informatie tot je nemen en je verbinden met gelijkgestemden, het is allemaal mogelijk tijdens de ‘Maand van Vitaliteit’. In samenwerking met 5 regionale samenwerkingsverbanden; Corpofit, KLIMMR, Kracht in Mobiliteit, Loopbaaninitiatief en Samenwerk@Corporatie organiseren we webinars die in het teken staan van de vitaliteitsschijf van vijf. Deze webinars zijn gratis!

Praktische informatie:

  • Dit webinar is online.
  • Dit webinar verloopt via MS Teams waarvoor je in de inschrijfbevestiging een link ontvangt.
  • De training duurt 1,5 uur.

Deze training wordt gratis aangeboden. Afmelden kan kosteloos tot een week van tevoren, anders worden no-show-kosten (€ 50 incl. btw) bij je in rekening gebracht.

N.B. wanneer bij het aanmelden een bepaalde datum niet meer zichtbaar is, dan is de training hoogstwaarschijnlijk vol, maak dan indien dit mogelijk is een keuze voor een andere datum of meld je aan in de wachtkamer.

Planning

Datum Tijd Locatie Aanmelden
05-10-2023 Startgarantie
10:00 - 11:30
Online
Aanmelden
Datum, tijd & locatie
05-10-2023 10:00 - 11:30
Microsoft Teams - Online
Startgarantie
Opleidingskosten
€ 0,-
Incompany training

Op zoek naar een op maat gemaakte training voor jouw organisatie of team? Vraag dan de incompany training aan.

Aanvragen
Wachtkamer

Geen geschikte datum of locatie? Schrijf je in voor de wachtkamer. Dan houden we je op de hoogte van de nieuwe planning.

Inschrijven

Vragen?

Bel of mail ons gerust.

info@watdoejijmorgen.nl
088 - 2032832