Wie zijn mijn klanten? Hoe bereik ik hen? En hoe zorg ik ervoor dat ze bij mij kopen? Volg de training ‘Marketingstrategie’ en haal met een duidelijke strategie en de juiste boodschap het meeste uit je marketingbeleid!

Opleidingskosten
€ 35,-
Data, locatie en aanmelden
Data, locatie en aanmelden

Omschrijving

Wat is marketing?
Marketing draait niet alleen om naamsbekendheid vergroten of zoveel mogelijk winst maken; marketing gaat om het bevredigen van behoeften. Maar hoe ontdek je waar je klant behoefte aan heeft?

Marketingonderzoek
Wil je succesvol de markt bestormen met je product of dienst? Dan moet je eerst inzicht krijgen in je markt. Wie is je doelgroep? Tegen welke concurrenten neem je het op? En waaraan heeft je klant behoefte, niet alleen nu, maar ook in de toekomst?

Strategiebepaling
Ben je marktleider en wil je jouw marktaandeel beschermen? Of ben je juist een uitdager en kies je vol voor de aanval? Bepaal welke strategische koers je vaart door de markt te segmenteren, de juiste doelgroep te kiezen en jouw product of dienst te positioneren.

Marketingcommunicatie
Hoe communiceer je met je doelgroep? Breng de customer journey in kaart en bepaal op basis daarvan met welke boodschap en middelen jij je doelgroep benadert.

Operationeel marketingplan
Je hebt een marketingstrategie ontwikkeld, maar hoe vertaal je die naar de praktijk? Wat ga je doen en wat is het beoogde resultaat? In dit blok leer je hoe je een operationeel marketingplan opstelt, zodat iedereen binnen je organisatie weet wat de bedoeling is.

Hoe start ik de training op?
Zodra je bent aangemeld staat de module direct klaar in je leeromgeving onder 'Mijn trainingen'. Je kunt dus meteen aan de slag! De training bevat ook een groepsopdracht (WorkOut) waarmee je het onderwerp op een praktische manier kunt oefenen op de werkvloer. Deze opdracht ontvang je als bijlage van je inschrijvingsbevestiging per e-mail.

De kosten voor een individueel lidmaatschap bij GoodHabitz zijn € 35,- (incl. btw). Hiermee krijg je toegang tot alle online trainingen van GoodHabitz t.w.v. € 199,- (ex. btw). Heeft de corporatie waar je werkzaam bent al een GoodHabitz lidmaatschap bij de Corporatie Academie dan worden deze kosten niet doorberekend.

Dit speciale aanbod is tijdelijk en wordt mede mogelijk gemaakt door FLOW.