Type opleiding
Coaching
Opslaan
Opslaan als favoriet Opgeslagen als favoriet
Aanmelden
Wachtkamer

Omschrijving

Zit je nog wel op je plek?
Misschien denk je er wel eens over na: een volgende stap in je loopbaan. Je wéét dat er meer in je zit, maar dat het er nu nog niet uit komt. Als je nadenkt over een volgende stap, slaan de twijfels soms toe. Je worstelt met vragen als:

 • Wat wil ik dan eigenlijk echt?
 • Hoe ontdek ik wat ik wil en wat echt bij me past?
 • Kan ik het wel?
 • Wat zijn de (financiële) risico's?
 • Hoe kom ik in actie?

Meer glans en energie in jouw loopbaan
Wat als je zou ontdekken over welke talenten jij beschikt en daarmee gelukkig wordt in je werk en je leven? Ik geloof dat dat kan. Je kúnt meer inzicht krijgen in wie je bent en wat je echt wilt, je talenten optimaal benutten en meer geluk en rust ervaren.

Je hoeft het niet alleen te doen. Met het loopbaanprogramma “Meer glans en energie in je loopbaan”, ga je binnen 10 lessen ontdekken waar je talenten liggen, en belangrijker: hoe je deze kunt inzetten om meer geluk in je werk te ervaren. Zelfs als je al tijden worstelt met deze vragen en honderd beroepentesten hebt ingevuld.

Van inzicht tot praktisch plan
Het programma Meer glans en energie in je loopbaan bestaat uit 10 lessen en duurt 15 weken. De lessen komen gedurende deze periode stapsgewijs vrij. Stap voor stap gaan we aan de slag om met de vragen:

 • Wie ben ik?
 • Wat kan ik?
 • Wat wil ik?
 • Hoe kom ik daar?

Resultaten 

Je hebt inzicht in je talenten en competenties. En je hebt praktische handvatten en een concreet plan, waarmee je aan de slag kunt.

Over de trainster
Klik hier om een filmpje te bekijken van Judith Mansen waarin zij zich voorstelt en een korte uitleg geeft over het programma.

Doel van deze opleiding

Je hoeft het niet alleen te doen. Met het loopbaanprogramma “Meer glans en energie in je loopbaan”, ga je binnen 10 lessen ontdekken waar je talenten liggen, en belangrijker: hoe je deze kunt inzetten om meer geluk in je werk te ervaren. Zelfs als je al tijden worstelt met deze vragen en honderd beroepentesten hebt ingevuld.

Het stappenplan bestaat uit drie hoofdfases met een aantal concrete stappen die je moet zetten. Als je alle stappen in de aangegeven volgorde zet, dan weet jij aan het eind van deze route wat jouw droombaan is en hoe je daar gaat komen!

 1. De eerste fase bestaat uit inzicht krijgen in jezelf. Een onmisbaar fundament dat je nodig hebt, waardoor al het andere op zijn plek zal vallen. Het geeft je zelfvertrouwen geven.
 2. De tweede fase gaat over het inzetten van jouw talenten binnen alle kansen en baanmogelijkheden (ook die je zelf misschien nog nooit had bedacht)
 3. De laatste fase gaat over het afwegen van alle opties en het daadwerkelijk kunnen realiseren van wat er het beste bij je past.

Klik hier voor meer toelichting op de stappen.

Het programma bevat de volgende onderdelen:
 • Toegang tot het loopbaanprogramma 'Meer glans en energie in je loopbaan'
 • 1 jaar lang toegang tot jouw persoonlijke online leeromgeving
 • 10 lessen die je op je eigen tempo kunt volgen
 • 20 weken actieve begeleiding
 • Tijd- en locatieonafhankelijk programma, dus ook te volgen naast je baan
 • 6 groepscoachsessies: 3 online sessies en 3 'live' sessies
 • Wetenschappelijk onderbouwde talentscan
 • Een praktisch plan om concrete stappen te zetten
 • 2 individuele coachsessies

Werkwijze

 1. Je eigen online leeromgeving
  Tijdens het programma werk je in jouw eigen leeromgeving. De eerste les komt vrij op de startdatum van het loopbaanprogramma. Er staan in totaal 10 lessen voor je klaar die wekelijks of tweewekelijks vrijkomen. Het werken in de leeromgeving kan je op je eigen tijd en tempo doen. Als je vragen hebt tijden het maken van de lessen, kan je via de knop 'berichten' een vraag stellen.
 2. Groepscoachsessies
  Tijdens het programma volg je coachsessies. Deze serie bestaat uit 6 coachsessies en deze zijn bedoeld om je te inspireren, twijfels weg te nemen en vooruit te helpen. In elke coachsessie krijg je ondersteunende info aan de lessen die je op dat moment online volgt. Maar ook is er een mogelijkheid om tijden de coachsessies zelf vragen te stellen.
 3. Twee 1 op 1 coachsessies
  Gedurende het programma kan je 2 individuele coachsessies vrij inplannen. Deze vinden face to face plaats in Harderwijk of via een MS Teams videoverbinding. Jij bepaalt zelf wanneer je deze sessies wilt laten plaatsvinden.

Kosten

Onderdeel Prijs
Training excl. btw € 1.495,-
Opleidingskosten
€ 1.495,-
Incompany training

Op zoek naar een op maat gemaakte training voor jouw organisatie of team? Vraag dan de incompany training aan.

Aanvragen
Wachtkamer

Geen geschikte datum of locatie? Schrijf je in voor de wachtkamer. Dan houden we je op de hoogte van de nieuwe planning.

Inschrijven

Vragen?

Bel of mail ons gerust.

info@watdoejijmorgen.nl
088 - 2032832