Type opleiding
Coaching
Duur
15 weken
Opslaan
Opslaan als favoriet Opgeslagen als favoriet
Aanmelden
Wachtkamer

Omschrijving

Wil je elke dag met een glimlach naar je werk gaan? Ben je op zoek naar voldoening, uitdaging en blijvende motivatie in je carrière? Lees dan gauw verder!
Een gelukkige medewerker is meer dan alleen aanwezig zijn op het werk. Het gaat om passie, energie en betrokkenheid. Onze missie is om jou te helpen bij het vinden van die ideale balans, zodat jij kunt floreren in je werk en de organisatie kunt laten bloeien. Helaas ervaart niet iedereen dit gevoel. Misschien voel jij je niet helemaal op je plek, of merk je dat je niet het maximale uit jezelf haalt. Geen zorgen, daar kunnen wij je bij ondersteunen. Op basis van de 10 stappen in de Roadmap voor je loopbaan, ga je aan de slag om grip te krijgen op jouw eigen loopbaan. Dit loopbaantraject biedt jou de inzichten en tools die je nodig hebt om jouw pad naar werkgeluk te vinden.

Resultaten

Je hebt inzicht in je talenten en competenties. En je hebt praktische handvatten en een concreet plan, waarmee je aan de slag kunt.

Doelgoep
Deze training is geschikt voor jou als je één van onderstaande uitdagingen herkent;

 • Je weet dat er iets moet veranderen in je werk, maar hebt geen idee wat je dan wél wilt
 • Je weet niet waar je moet beginnen of welke concrete stappen je verder helpen
 • Je bent bang dat je in je volgende baan wéér denkt: ‘is dit het nou?’
 • Je bent bang dat je niet over voldoende kwaliteiten of capaciteiten beschikt om je droombaan te kunnen uitvoeren

Doel van deze opleiding

Wat krijg je in dit programma;
 • Toegang tot een Eigen Online Leeromgeving: Geniet van flexibiliteit en gemak met 10 interactieve lessen die je op je eigen tijd en tempo kunt volgen. Leer waar en wanneer het jou uitkomt, zonder concessies te doen aan je drukke schema.
 • Coachsessies voor Persoonlijke Begeleiding: Ervaar 5 groepscoachsessies waarvan 2 live sessies en 3 online sessies. Krijg directe feedback en ondersteuning van ervaren loopbaancoaches die je helpen bij het verkennen van je mogelijkheden en het stellen van doelen.
 • Individuele Coachsessies: Profiteer van 2 individuele coachsessies om dieper in te gaan op jouw specifieke loopbaanbehoeften en uitdagingen. Ontvang op maat gemaakte begeleiding en advies om jouw loopbaanpad te verhelderen.
 • Versterk je Netwerk: Sluit je aan bij een groep van maximaal 10 deelnemers, afkomstig uit verschillende bedrijven. Vergroot je netwerk en profiteer van waardevolle connecties en inzichten. Leer van anderen en deel jouw ervaringen in een ondersteunende en inspirerende omgeving
Waarom kiezen voor een groepsloopbaanprogramma;
 • Diverse Perspectieven: Door deel te nemen aan een groep, krijg je toegang tot diverse perspectieven en ervaringen. Dit kan je helpen om nieuwe inzichten te verkrijgen en creatieve oplossingen te ontdekken voor je loopbaanuitdagingen.
 • Ondersteuning en Accountability: In een groepssetting ontvang je niet alleen ondersteuning van professionele coaches, maar ook van mededeelnemers. Dit creëert een gevoel van accountability, waardoor je gemotiveerd blijft om aan je doelen te werken.
 • Netwerkmogelijkheden: Het opbouwen van een netwerk binnen de groep kan waardevol zijn voor toekomstige carrièrekansen. Door te netwerken met professionals uit verschillende bedrijven, vergroot je je zichtbaarheid en krijg je toegang tot nieuwe mogelijkheden.
 • Gedeelde Ervaringen: Het delen van ervaringen met anderen die soortgelijke loopbaanuitdagingen doormaken, kan geruststellend en motiverend zijn. Je zult merken dat je niet alleen staat in je zoektocht naar een betekenisvolle en energieke loopbaan.
Werkwijze

Heldere en effectieve 10-stappenmethode
Het onderzoeken van je loopbaan doe je door het doorlopen van een aantal stappen. Deze stappen leer je toepassen op jouw huidige situatie, maar doordat je dit model leert gebruiken, kun je ook in de toekomst zelf jouw loopbaan blijven sturen. Je hebt hier dus voor de rest van je leven iets aan

Toegang tot de online leeromgeving
Voor alle opdrachten, tips, inspiratievideo's en vragen hoef je geen vrij te nemen of een stuk te reizen. Je hebt toegang waar en wanneer je wilt. In je persoonlijke online leeromgeving maak je de opdrachten, welke je op elk gewenst moment kunt downloaden en uitprinten.

Helpende community
Op zoek naar een vervolgstap in je loopbaan kan soms een eenzaam gevoel geven. Iedereen om je heen lijkt zo duidelijk te weten wat hij of zij wil. Misschien heb je het gevoel dat je de enige bent die met vragen worstelt (spoiler: dat is echt niet zo!). We omringen je in dit programma met mensen die in dezelfde situatie zitten. Die, net als jij, ook niet precies weten wat ze willen, maar dit wel heel graag willen uitzoeken. Doordat je je omringt met enthousiaste mensen, raak je geïnspireerd, deel je kennis én elkaars netwerk. Hierbij is echt van toepassing "Samen ga je sneller én kom je verder!"

Zes groepscoachingsessies
Een online community is handig; je kunt alles terugzoeken en elkaar gemakkelijk vinden. Maar je wilt elkaar ook weleens zien. Doordat je elkaar op vaste groepsmomenten treft, leer je elkaar snel beter kennen en kan je elkaar gemakkelijker helpen. Het programma bestaat uit 10 lessen. Na elke twee lessen is er een groepscoachingsmoment en we sluiten het programma ook gezamenlijk af. Drie sessies zijn live-momenten, waarbij we een dagdeel aan het werk gaan met elkaar.

Wil je eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek plannen, om te bekijken of dit programma bij je past? Neem dan contact met ons op via info@decorporatie-academie.nl

Kosten

Onderdeel Prijs
Training excl. btw € 1.495,-
Opleidingskosten
€ 1.495,-
Incompany training

Op zoek naar een op maat gemaakte training voor jouw organisatie of team? Vraag dan de incompany training aan.

Aanvragen
Wachtkamer

Geen geschikte datum of locatie? Schrijf je in voor de wachtkamer. Dan houden we je op de hoogte van de nieuwe planning.

Inschrijven

Vragen?

Bel of mail ons gerust.

info@watdoejijmorgen.nl
088 - 2032832