Type opleiding
Coaching
Duur
15 weken
Opslaan
Opslaan als favoriet Opgeslagen als favoriet
Aanmelden
Wachtkamer

Omschrijving

Wil je elke dag met een glimlach naar je werk gaan? Ben je op zoek naar voldoening, uitdaging en blijvende motivatie in je carrière? Volg dan het groepsloopbaanprogramma “Meer glans en energie in je loopbaan!”. Een gelukkige medewerker is meer dan alleen aanwezig zijn op het werk. Het gaat om passie, energie en betrokkenheid. Onze missie is om jou te helpen bij het vinden van die ideale balans, zodat jij kunt floreren in je werk en de organisatie kunt laten bloeien. Helaas ervaart niet iedereen dit gevoel. Misschien voel jij je niet helemaal op je plek, of merk je dat je niet het maximale uit jezelf haalt. Geen zorgen, daar kunnen wij je bij ondersteunen. Op basis van de 10 stappen in de Roadmap voor je loopbaan, ga je aan de slag om grip te krijgen op jouw eigen loopbaan. Dit loopbaantraject biedt jou de inzichten en tools die je nodig hebt om jouw pad naar werkgeluk te vinden.

Resultaten

Je hebt inzicht in je talenten en competenties. En je hebt praktische handvatten en een concreet plan, waarmee je aan de slag kunt.

Doelgoep

 • Deze training is geschikt voor jou als je één van onderstaande uitdagingen herkent;
 • Je weet dat er iets moet veranderen in je werk, maar hebt geen idee wat je dan wél wilt
 • Je weet niet waar je moet beginnen of welke concrete stappen je verder helpen
 • Je bent bang dat je in je volgende baan wéér denkt: ‘is dit het nou?’
 • Je bent bang dat je niet over voldoende kwaliteiten of capaciteiten beschikt om je droombaan te kunnen uitvoeren

Doel van deze opleiding

Je hoeft het niet alleen te doen. Met het loopbaanprogramma “Meer glans en energie in je loopbaan”, ga je binnen 10 lessen ontdekken waar je talenten liggen, en belangrijker: hoe je deze kunt inzetten om meer geluk in je werk te ervaren. Zelfs als je al tijden worstelt met deze vragen en honderd beroepentesten hebt ingevuld.

Het stappenplan bestaat uit drie hoofdfases met een aantal concrete stappen die je moet zetten. Als je alle stappen in de aangegeven volgorde zet, dan weet jij aan het eind van deze route wat jouw droombaan is en hoe je daar gaat komen!

 1. De eerste fase bestaat uit inzicht krijgen in jezelf. Een onmisbaar fundament dat je nodig hebt, waardoor al het andere op zijn plek zal vallen. Het geeft je zelfvertrouwen geven.
 2. De tweede fase gaat over het inzetten van jouw talenten binnen alle kansen en baanmogelijkheden (ook die je zelf misschien nog nooit had bedacht)
 3. De laatste fase gaat over het afwegen van alle opties en het daadwerkelijk kunnen realiseren van wat er het beste bij je past.
Het programma bevat de volgende onderdelen:
 • Toegang tot het loopbaanprogramma 'Meer glans en energie in je loopbaan'
 • 1 jaar lang toegang tot jouw persoonlijke online leeromgeving
 • 10 lessen die je op je eigen tempo kunt volgen
 • 20 weken actieve begeleiding
 • Tijd- en locatieonafhankelijk programma, dus ook te volgen naast je baan
 • 6 groepscoachsessies: 3 online sessies en 3 'live' sessies
 • Wetenschappelijk onderbouwde talentscan
 • Een praktisch plan om concrete stappen te zetten
 • 2 individuele coachsessies

Werkwijze

 1. Je eigen online leeromgeving
  Tijdens het programma werk je in jouw eigen leeromgeving. De eerste les komt vrij op de startdatum van het loopbaanprogramma. Er staan in totaal 10 lessen voor je klaar die wekelijks of tweewekelijks vrijkomen. Het werken in de leeromgeving kan je op je eigen tijd en tempo doen. Als je vragen hebt tijden het maken van de lessen, kan je via de knop 'berichten' een vraag stellen.
 2. Groepscoachsessies
  Tijdens het programma volg je coachsessies. Deze serie bestaat uit 6 coachsessies en deze zijn bedoeld om je te inspireren, twijfels weg te nemen en vooruit te helpen. In elke coachsessie krijg je ondersteunende info aan de lessen die je op dat moment online volgt. Maar ook is er een mogelijkheid om tijden de coachsessies zelf vragen te stellen.
 3. Twee 1 op 1 coachsessies
  Gedurende het programma kan je 2 individuele coachsessies vrij inplannen. Deze vinden face to face plaats in Harderwijk of via een MS Teams videoverbinding. Jij bepaalt zelf wanneer je deze sessies wilt laten plaatsvinden.

Kosten

Onderdeel Prijs
Training excl. btw € 1.495,-
Opleidingskosten
€ 1.495,-
Incompany training

Op zoek naar een op maat gemaakte training voor jouw organisatie of team? Vraag dan de incompany training aan.

Aanvragen
Wachtkamer

Geen geschikte datum of locatie? Schrijf je in voor de wachtkamer. Dan houden we je op de hoogte van de nieuwe planning.

Inschrijven

Vragen?

Bel of mail ons gerust.

info@watdoejijmorgen.nl
088 - 2032832