Type opleiding
Klassikaal
Duur
2,5 uur
Opslaan
Opslaan als favoriet Opgeslagen als favoriet
Aanmelden
Wachtkamer

Omschrijving

Hoe je eruit ziet is beslist relevant als je meer invloed wilt. Een goede stijlvolle verpakking verkoopt de inhoud. Wil jij weten hoe je met kledingkeuze en uiterlijke presentatie jouw professionaliteit kunt benadrukken? Zoek jij een geschikte outfit voor een meeting, een presentatie of een sollicitatiegesprek? Wil je meer weten over de verschillende zakelijke dresscodes zodat je altijd gepast gekleed gaat? En wil je meer inzicht krijgen in jouw persoonlijke kledingstijl?

De training 'Meer impact met de juiste kleding' geeft de antwoorden op deze vragen en laat zien dat je met het dragen van de juiste kleding jouw effectiviteit in jouw werkomgeving kunt vergroten. Want, succes trek je aan! Elke dag opnieuw.

Resultaat

 • dat kleding een belangrijke rol speelt bij het maken van een goede eerste indruk
 • welke kledingitems een slimme en goede keuze zijn bij het samenstellen van een professionele outfit
 • de universele dresscodes die in veel zakelijke settings gelden
 • op welke manier je kleding kunt afstemmen op de gelegenheid, passend bij de functie en de zakelijke omgeving waarin je werkt
 • jouw unieke kledingstijl en gewenste imago
 • welke merken kwaliteit vertegenwoordigen en in welke (web)winkels dit verkrijgbaar is.

Met als resultaat: meer kennis over het maken van een eerste positieve indruk en meer zelfvertrouwen over de eigen uiterlijke presentatie, zodat je met meer overtuigings- en zeggingskracht kunt handelen.

Doelgroep
Voor iedereen (man&vrouw!) die meer wil weten over het inzetten van kleding voor het vergroten van zijn of haar zichtbaarheid in de professionele werkomgeving.

Doel van deze opleiding

In deze training staat jouw buitenkant centraal. Oppervlakkig? Zeker niet! In eerst instantie is het juist je kleding die laat zien welke kwaliteiten je in huis hebt. Met jouw kledingstijl geef je namelijk uitdrukking aan wie je bent en waar je voor staat. Zorg dus dat dit klopt.

De volgende onderwerpen komen in deze workshop aan bod:

 • Het belang van het maken van een goede eerste indruk en de rol van kleding hierbij
 • De verschillende elementen van kleding
 • Basisgarderobe
 • Zakelijke dresscode
 • Stijlpersoonlijkheidstest
 • Mode-adressen

Voorafgaand maak je een korte voorbereidingsopdracht. Deze opdracht ontvang je bij je aanmelding.

Werkwijze
De trainer vindt het belangrijk dat de training direct toepasbaar is in de praktijk. Dat betekent dat het theoretische deel wordt afgewisseld met oefeningen. De trainer werkt met een kleine groep van max. 10 deelnemers zodat iedereen voldoende individuele aandacht krijgt. In de training staat het geven van positieve feedback centraal.

Kosten

Onderdeel Prijs
Training € 150,-

Toelichting op arrangementskosten

Wij verzorgen de trainingslocatie en een arrangement bestaande uit koffie, thee, water en lunch. De kosten hiervoor bedragen € 35,- per dagdeel. Als wij de training organiseren bij een corporatie die lid van ons is, dan bedragen de kosten € 10,- per dagdeel. Deze kosten worden volledig teruggegeven aan de betreffende corporatie.

Opleidingskosten
€ 150,-
Incompany training

Op zoek naar een op maat gemaakte training voor jouw organisatie of team? Vraag dan de incompany training aan.

Aanvragen
Wachtkamer

Geen geschikte datum of locatie? Schrijf je in voor de wachtkamer. Dan houden we je op de hoogte van de nieuwe planning.

Inschrijven

Vragen?

Bel of mail ons gerust.

info@watdoejijmorgen.nl
088 - 2032832