Waar halen succesvolle mensen de drive vandaan om aan hun doelen te werken? Volg nu de training ‘Mentale kracht’ en ontdek het antwoord!

Opleidingskosten
€ 35,-
Data, locatie en aanmelden
Data, locatie en aanmelden

Omschrijving

Wat hebben winnaars gemeen?
Wat onderscheidt winnaars van mindere goden? Succesvolle mensenstellen zich een doel. Ze houden duidelijk voor ogen waar ze willenzijn, geloven in zichzelf en doen vervolgens al het nodige om hunbestemming te bereiken.

Wat je ziet is wat je krijgt
Visualiseren is een krachtig hulpmiddel om je doelen te bereiken. Doorde weg naar je eindbestemming helder voor ogen te houden en eenberoep te doen op zoveel mogelijk zintuigen, vergroot je je kansen opsucces.

De kracht van gedachten
Wat zich in je hoofd afspeelt heeft meer invloed op je leven dan jedenkt. Het loont daarom om je gedachten kritisch te bekijken.Affirmaties kunnen je helpen om je doel te bereiken, zeker als je zekoppelt aan goede gewoonten.

Set your mindset
Talent en natuurlijke aanleg zijn mooi meegenomen, maar zonder dejuiste mindset heb je er niet zoveel aan. Het geloof in eigen kunnen eneen flinke portie doorzettingsvermogen zijn onontbeerlijk om succes teboeken.

In ... en uit
Om te denken heb je brandstof nodig en die wordt geleverd door jeademhaling. Dat gebeurt automatisch, maar door bewust te ademenkun je je prestaties verbeteren. Als afsluiter geeft expert TinekeBloemen nog wat nuttige tips.

Hoe start ik de training op?
Zodra je bent aangemeld staat de module direct klaar in je leeromgeving onder 'Mijn trainingen'. Je kunt dus meteen aan de slag! De training bevat ook een groepsopdracht (WorkOut) waarmee je het onderwerp op een praktische manier kunt oefenen op de werkvloer. Deze opdracht ontvang je als bijlage van je inschrijvingsbevestiging per e-mail.

De kosten voor een individueel lidmaatschap bij GoodHabitz zijn € 35,- (incl. btw). Hiermee krijg je toegang tot alle online trainingen van GoodHabitz t.w.v. € 199,- (ex. btw). Heeft de corporatie waar je werkzaam bent al een GoodHabitz lidmaatschap bij de Corporatie Academie dan worden deze kosten niet doorberekend.

Dit speciale aanbod is tijdelijk en wordt mede mogelijk gemaakt door FLOW.