Type opleiding
Klassikaal
Duur
1 dag
Opslaan
Opslaan als favoriet Opgeslagen als favoriet

Omschrijving

Je hebt het gevoel alle ballen hoog te moeten houden. Alsof je op een sneltrein bent gestapt die maar doordendert en niet lijkt te stoppen. Een stijgende werkdruk, personeelstekort, uitval wegens ziekten en dan ook nog stijgende (energie)prijzen. Je voelt je verantwoordelijk voor je werk, maar hoe zorg je ervoor dat je jezelf niet voorbij loopt?

In de training mentale weerbaarheid (in onrustige tijden) leer je hoe je zelf de regie kunt nemen en houden als alles om je heen turbulent is. Een interactieve en inspirerende training waarin je leert:

  • Hoe het komt dat de focus vaak meer op het negatieve ligt (werking van je brein).
  • Hoe je controle krijgt over je gedachten.
  • Hoe je het werk gedaan kunt krijgen, zonder het gevoel te hebben alsmaar ‘aan’ te staan.
  • Hoe je jouw grenzen kunt bewaken, zonder egoïstisch of hard te zijn.
  • Hoe je de regie neemt over je energie.
  • Hoe je jouw brein kunt trainen om veerkrachtig te zijn (wat er van buitenaf ook op je afkomt).
  • Waar je nu staat, waar je naartoe wilt en wat je daarvoor nodig hebt (met kennis, praktische tools en een concreet actieplan).

Resultaat:
Na deze training heb je de kennis en tools in handen voor meer energie en rust, ondanks onrustige tijden. Je gaat naar huis met een concreet actieplan waarmee je ook na de training verder kunt. Een dag waarin het even helemaal over jou mag gaan. Een dag die je jezelf gunt.

Doelgroep:
De training is laagdrempelig en toegankelijk voor iedereen doordat je zowel kennis krijgt en opdrachten doet.

Doel van deze opleiding

Programma

09.00 - 09.30uInloop met koffie / thee
09.30 - 11.00uIn het eerste deel leer je meer over de invloed van de omgeving, genen en mindset op jouw emoties en gedrag. Door middel van een krachtige metafoor ontdek je waar je staat, wat jouw talenten en valkuilen zijn en welke koers je wilt varen om zelf de regie te nemen.
11.15 - 12.30uIn het tweede deel ontdek je hoe je brein werkt als het gaat om emoties en gedachten. Je leert waarom de focus vaak meer ligt op het negatieve. Als je weet hoe je brein werkt kun je hierop zelf de regie nemen naar meer positieve gelukshormonen.
(zonder de realiteit uit het oog te verliezen).
12.30 - 13.30uPauze - lunch + tijd om even naar buiten te gaan om de kennis te laten bezinken.
13.30 - 14.30uNa de lunch leer je hoe je meer positieve gelukshormonen kunt aanmaken (door middel van een praktisch model vanuit de wetenschap). Cliffhanger: dit zorgt voor een opwaartse spiraal aan positieve emoties.
14.30 - 16.00uTot slot leer je hoe je jouw brein kunt herprogrammeren. Zie het als een update van je brein (net zoals je dat doet bij je computer). Je leert hiermee patronen doorbreken door middel van praktische tools uit de neuropsychologie.

Je gaat naar huis met een persoonlijk plan en krachtige leiderschaps tools die ervoor zorgen dat je het gevoel hebt zelf de regie te hebben (wat er van buitenaf ook op je afkomt).

Werkwijze
De training is interactief en klassikaal door een mix van kennis en opdrachten.Je leert meer over geluk, positieve emoties en de werking van je brein vanuit vernieuwend onderzoek, maar dan laagdrempelig en toegankelijk. Kennis en tools die je eigenlijk op school al had willen leren. Een training die hoe dan ook voor positieve energie en inspiratie zorgt.

Wat zeggen anderen?
"Na jouw masterclass ging ik echt weg met het gevoel en het vertrouwen dat dingen anders kunnen en dat je daar zelf invloed op hebt. Waardevolle training en echt een cadeautje voor mijzelf! Fijne mix ook tussen wetenschap en doen." - Nina
“Door deze cursus weet ik door het te ervaren dat ikzelf regie op mijn gevoel en dat geluk maakbaar is. Je geeft kennis en handvatten, dat is echt zo fijn!” - Desiree

“De tools en de kennis die je leert! Zo onbekend nog en zo nodig voor de snelheid waarin we leven. Ik ben van mening dat iedereen dit moet leren. Ook kinderen op school. Mijn complimenten. Dit is echt goed!” - Terence

“Ik vond de persoonlijke benadering heel fijn. Dit deed je echt op het moment dat ik het nodig had. Het gaf ook aan dat je geen nummer was maar een persoon! Ik zou de cursus zeker aanraden aan iedereen.” - Dagmar

Planning

Datum Tijd Locatie Aanmelden
30-01-2024
09:00 - 16:00
Regio Zwolle
Aanmelden
14-05-2024
09:00 - 16:00
Regio Amersfoort
Aanmelden
24-10-2024
09:00 - 16:00
Regio Nijmegen
Aanmelden
Datum, tijd & locatie
30-01-2024 09:00 - 16:00
Exacte locatie volgt - Regio Zwolle
Datum, tijd & locatie
14-05-2024 09:00 - 16:00
Corporatie Academie - Regio Amersfoort
Datum, tijd & locatie
24-10-2024 09:00 - 16:00
Regio Nijmegen -

Kosten

Onderdeel Prijs
Trainingsprijs € 445,-
Arrangementskosten € 85,-

Ervaringen (4)

Senna
SSH • Property Manager
oktober 2023
Interessante training met zowel kennis uit wetenschap als persoonlijke ervaringen!
Anoniem
Anoniem
april 2023
Voldoet aan mij. Doelen en verwachting
Kimberley
Waterweg Wonen • Planner
april 2023
Veel leuke kennis, op een makkelijke manier uitgelegd en klaar om toe te passen.
Jeroen
De Key • Beheerder
april 2023
Veel geleerd, afwisselende praktijk en theorie
Opleidingskosten
€ 530,-
Ervaringsscore
8.2
(9)
“Dit moet iedereen weten om een meer tevreden leven te kunnen leven.”
Kimberley - Waterweg Wonen
Incompany training

Op zoek naar een op maat gemaakte training voor jouw organisatie of team? Vraag dan de incompany training aan.

Aanvragen
Wachtkamer

Geen geschikte datum of locatie? Schrijf je in voor de wachtkamer. Dan houden we je op de hoogte van de nieuwe planning.

Inschrijven

Vragen?

Bel of mail ons gerust.

info@watdoejijmorgen.nl
088 - 2032832