Opleidingskosten
€ 0,-
Data, locatie en aanmelden
Data, locatie en aanmelden

Omschrijving

Je wilt graag zelf je loopbaan vormgeven. Wat komt daar allemaal bij kijken? Wat kan je wel beïnvloeden en wat niet? Hoe zet je kansen die je ziet om in daden? Hoe kan je je het beste voorbereiden op alle nieuwe technologische en digitale ontwikkelingen? Zoek dan de website www.watdoejijmorgen.nl op. Doorloop de vragen in Mijn Plan voor Morgen voor een opleidingsadvies en je hebt jouw Plan voor Morgen. Nieuwsgierig of jij helemaal klaar bent voor de 21ste eeuw? Maak dan ook de nieuwe 21ste eeuw vaardigheden zelftest. En je bent weer helemaal up to date in wat je nodig hebt om bij te blijven in je vak. Wil je niet alleen woorden maar ook daden? In deze workshop kies je jouw 3 belangrijkste ontwikkelpunten en leer je beter te begrijpen welke leervormen het beste bij je passen. Jouw ontwikkelaanpak gaat nu ook echt voor je werken. Gun jezelf deze kennis en inspiratie om bij te blijven in je beroep of om een nieuwe loopbaanstap te gaan maken!

Doelgroep
Heb je een loopbaanspreekuur of talentworkshop gevolgd en dat smaakt naar meer? Maak je een verandering in je werk mee of wil je voorbereid zijn op de digitalisering in je werk? Ben je net in dienst of van functie geswitcht? Wil je een stap in je loopbaan maken maar het komt niet op gang? Ben je nieuwsgierig naar welke leervormen bij je passen om je te ontwikkelen? Schrijf je dan in voor deze workshop.

Voorbereiding
We vragen iedereen de vragen te doorlopen voor jouw Plan voor Morgen op https://watdoejijmorgen.nl/ Indien je bij de vraag wat wil je tussen nu en 2 jaar bereiken? het antwoord krijgt - ik weet het niet - dan adviseren we je om een gesprek aan te vragen met een loopbaancoach of een training rond loopbaan (her)oriëntatie te doen. Dit zal helpen om helder te krijgen aan welke stap je toe bent. Deelnemers die aangeven: ik wil bijblijven of me ontwikkelen; ik wil hogerop; ik wil een ander vakgebied onderzoeken; ik wil binnen of buiten de sector ander werk vinden, zijn aan het juist adres bij deze workshop.

Daarnaast vragen we je de zelftest vaardigheden van de 21ste eeuw te maken.

De data, locatie en prijs zijn op het moment nog niet bekend.

Doel van deze opleiding

Wat gaan we doen?
Twee weken voor dat het programma start krijg je een voorbereidingsopdracht. We starten met de ontwikkelingen in je werk die er aankomen. Wat betekent dat voor jouw beroep en wat betekent dat voor je werk in de woningbouwbranche? Heb jij alle 21ste -eeuwse vaardigheden in huis? Om in actie te komen is het van belang dat je onderzoekt op welke manier jij het beste leert. Meteen de praktijk in of eerst een theorie bestuderen? Je begrijpt nu welke doelen ja nastreeft en welke voorkeurstijl in leren jij het beste kunt inzetten. Zo weet je te kiezen welke leervormen het beste bij je passen. De volgende stap is de dialoog aan te gaan met je leidinggevende en collega's. Hun betrokkenheid is belangrijk voor de commitment over je koers en feedback die je nodig hebt om te groeien. Dat geeft je richting, ruggensteun en ruimte om te ontwikkelen. Deze workshop geeft je de tools om van woorden naar daden te komen. Jij weet wat je morgen gaat doen om in je werk te groeien.

We werken tijdens deze workshop met een werkposter zodat je toewerkt naar een ontwikkelplan voor jouw volgende stap.

Onderwerpen

 • De 5 krachten die onze manier van werken gaan veranderen.
 • Ontwikkelkansen, persoonlijke doelen en organisatiedoelen.
 • 21ste -eeuwse vaardigheden
 • Loopbaan- en leerstrategieen
 • Leerstijlen en leerklimaat creeren
 • Dialoog met werkomgeving en je feedback organiseren
 • Netwerk en zichtbaarheid vergroten
 • Morgen in actie komen

USP's

 • Een goed begin om zelf regie te nemen op je loopbaan
 • Je krijgt inzicht over over ontwikkelingen binnen werk en functies
 • Je weet welke leerstijl en leerklimaat het beste bij jou past
 • Je kunt van je doelen en wensen een ontwikkelroute te maken
 • Je krijgt handvatten om je POP (persoonlijk ontwikkelplan) goed voor te bereiden
 • Je oefent de dialoog over jouw ontwikkelplan om commitment en feedback te krijgen
 • Je leert jezelf daadwerkelijk in actie te krijgen