Type opleiding
Workshop
Duur
3,5 uur
Opslaan
Opslaan als favoriet Opgeslagen als favoriet
Aanmelden
Wachtkamer

Omschrijving

Ter stimulering van het leren & ontwikkelen van medewerkers binnen de corporatiesector is watdoejijmorgen.nl ontwikkeld. In samenspraak met twee woningbouwcorporaties en het LOC-A’dam heeft FLOW een workshop laten ontwikkelen - mijn Plan voor Morgen – om een actief gebruik van watdoejijmorgen.nl te stimuleren. De workshop werkt aan een verdieping door inzicht te verkrijgen over de eigen leerstijl en het creëren van een goed leerklimaat. De deelnemers oefenen in het aangaan van de dialoog met hun werkomgeving om de juiste ruimte, kansen en ruggensteun te krijgen voor de realisatie van hun Plan voor Morgen. Wil jij deze workshop zelf geven in jouw corporatie of binnen jouw regionale samenwerkingsverband? Volg dan de train de trainer.

Doelgroep

HR-HRD-adviseurs/loopbaancoaches/trainers/leeradviseurs/matchmakers die:

 • ervaring hebben in werken met groepen
 • (basis)kennis hebben van loopbaanontwikkeling
 • het prettig vinden om een extra verdieping te krijgen op leer strategieën en een leerklimaat creëren
 • van plan zijn de workshop Mijn Plan voor Morgen te verzorgen binnen hun corporatie of dit in de programmering van hun regionale samenwerkingsverband op willen nemen vanaf najaar 2019

Trainer

Eva Ouwerkerk, opleidingskundige, loopbaanadviseur en coach, 06-30424265. Wil je meer informatie dan kun je contact met haar opnemen.

Voorbereiding

We vragen je onderstaande voorbereidingen voor de bijeenkomst te maken.

 1. Doorloop de vragen voor jouw Plan voor Morgen (rechts bovenaan deze website), print mijn Plan voor Morgen uit en neem dit mee.
 2. Doe de zelftest vaardigheden van de 21ste eeuw, print het rapport uit en neem dit mee. 
 3. Voorafgaand aan de train-de-trainer workshop sturen we je de trainershandleiding en middelen toe zodat je deze globaal al kunt doornemen.

Reserveer voor de voorbereidingen ongeveer 1,5 uur.

Deelname voor de train-de-trainer is gratis en wordt gefinancierd door FLOW en een subsidiebijdrage van het Europees Sociaal Fonds. Afmelden voor de train-de-trainer kan tot uiterlijk twee weken voor de datum van de workshop bij team Watdoejijmorgen.nl via 088-203 28 32 of info@watdoejijmorgen.nl van 09.00 - 17.00 op werkdagen. Voor no-show wordt € 75,- in rekening gebracht.

Doel van deze opleiding

Naast een goede doorloop van het programma, inzicht in de bijbehorende materialen en het uitproberen van enkele oefeningen is er aandacht voor achtergrondinformatie, zoals:

 • inzichten in de toekomst van werk door de vijf krachten die onze manier van werken gaan veranderen volgens Lynda Gratton
 • een overzicht over de ontwikkelingen van het leren binnen organisaties
 • inzichten in je eigen leerhistorie en leer-voorkeurstijl
 • maak kennis met de leerprincipes anno 2019 en een update van de leerstrategieën van Kolb, Manon Ruiters, Mils & Gardner en 702010 van Charles Jennings
 • aandacht voor het leer-ontwikkelspel van Gerrickens wat een plek heeft gekregen binnen de workshop
 • teven staan we kort stil bij personal branding/netwerken als onderdeel van het leren en verkrijgen van kansen

Kosten

Onderdeel Prijs
Training € 0,-
Opleidingskosten
€ 0,-
Incompany training

Op zoek naar een op maat gemaakte training voor jouw organisatie of team? Vraag dan de incompany training aan.

Aanvragen
Wachtkamer

Geen geschikte datum of locatie? Schrijf je in voor de wachtkamer. Dan houden we je op de hoogte van de nieuwe planning.

Inschrijven

Vragen?

Bel of mail ons gerust.

info@watdoejijmorgen.nl
088 - 2032832