Minder piekeren? Minder stress? Meer genieten? Roep de automatische piloot een halt toe en leef met volle aandacht!

Opleidingskosten
€ 35,-
Data, locatie en aanmelden
Data, locatie en aanmelden

Omschrijving

Geitenwollensokken? Wierookstokjes? Brandnetelthee? Boeddhabeeldjes? Welnee, mindfulness is veel meer down to earth dan vaak gesuggereerd wordt. Mindfulness is juist hartstikke concreet: het is leven met aandacht. Aandacht voor het hier. Aandacht voor het nu. Ben je mindful, dan verlies je je niet langer in gedachten en emoties. Je geniet van het nu!

Mindfulness is een methode waarmee je piekeren tegengaat, stress reduceert, waardoor je productiever wordt, je relaties verbeteren én waarmee je meer geniet van het leven. Je hoeft niet per se de rigoureuze aanpak te kiezen; mindfulness kun je al toepassen bij iets simpels als de afwas, het tandenpoetsen of het uitlaten van de hond. Leef met aandacht… en geniet van het moment!

In de online training komen de volgende onderwerpen aan bod:
  • In het hier, in het nu
  • Ga terug naar de bron
  • Van doen naar zijn
  • Mindfulness & de alledaagse dingen
  • Op ontdekking
Hoe start ik de training op?
Zodra je bent aangemeld staat de module direct klaar in je leeromgeving onder 'Mijn trainingen'. Je kunt dus meteen aan de slag! De training bevat ook een groepsopdracht (WorkOut) waarmee je het onderwerp op een praktische manier kunt oefenen op de werkvloer. Deze opdracht ontvang je als bijlage van je inschrijvingsbevestiging per e-mail.

De kosten voor een individueel lidmaatschap bij GoodHabitz zijn € 35,00 incl. BTW. Hiermee krijg je toegang tot alle online trainingen van GoodHabitz ter waarde van € 199,- ex BTW. Heeft de corporatie waar je werkzaam bent al een GoodHabitz lidmaatschap bij de Corporatie Academie dan worden deze kosten niet doorberekend.

Dit speciale aanbod is tijdelijk en wordt mede mogelijk gemaakt door FLOW.