In deze online training leer je beter onthouden door op een creatieve manier je hersenspinsels te ordenen.Dat is mindmappen!

Opleidingskosten
€ 35,-
Data, locatie en aanmelden
Data, locatie en aanmelden

Omschrijving

Je creatieve gedachten bundelen op één pagina waardoor je ook nog eens meer onthoudt en minder hoeft te schrijven? In de online training Mindmappen vang je dit allemaal in één helder overzicht: een mindmap.Een mindmap spreekt meer delen van hersenen aan dan iedere andere vorm van noteren. Vergroot je doe- en denkkracht en start met deze leuke online training!

De online training 'Mindmappen' is een mix van magazines, video's, tests, quizzen en opdrachten. Hoe maak je een mindmap? Welke regels zijn er? En hoe pas je mindmaps toe op je werk? Leer het in de online training 'Mindmappen'.Voor meer informatie over de training kun je contact opnemen met GoodHabitz. Voor workshops en extra advies raden wij World of Minds aan.In de online training 'Mindmappen' leer je meer over deze onderwerpen:
  • Werken met mindmaps
  • Een mindmap maken
  • Mindmap-regels gebruiken
  • Mindmaps toepassen
  • Je eigen stijl ontwikkelen


Hoestart ik de training op?

Zodraje bent aangemeld staat de module direct klaar in je leeromgeving onder 'Mijntrainingen'. Je kunt dus meteen aan de slag! De training bevat ook eengroepsopdracht (WorkOut) waarmee je het onderwerp op een praktische manier kuntoefenen op de werkvloer. Deze opdracht ontvang je als bijlage van jeinschrijvingsbevestiging per e-mail.


De kosten voor een individueel lidmaatschap bij GoodHabitz zijn € 35,00 incl. BTW. Hiermee krijg je toegang tot alle online trainingen van GoodHabitz ter waarde van € 199,- ex BTW. Heeft de corporatie waar je werkzaam bent al een GoodHabitz lidmaatschap bij de Corporatie Academie dan worden deze kosten niet doorberekend.

Dit speciale aanbod is tijdelijk en wordt mede mogelijk gemaakt door FLOW.