In deze online training leer je beter onthouden door op een creatieve manier je hersenspinsels te ordenen.Dat is mindmappen!

Opleidingskosten
€ 35,-
Data, locatie en aanmelden
Data, locatie en aanmelden

Omschrijving

Je creatieve gedachten bundelen op één pagina waardoor je ook nog eens meer onthoudt en minder hoeft te schrijven? In deze online training vang je dit allemaal in één helder overzicht: een mindmap. Een mindmap spreekt meer delen van hersenen aan dan iedere andere vorm van noteren. Vergroot je doe- en denkkracht en start met deze leuke online training!

Hoe maak je een mindmap? Welke regels zijn er? En hoe pas je mindmaps toe op je werk? Leer het in de online training 'Mindmappen'. Voor workshops en extra advies raden wij World of Minds aan.

In de online training komen de volgende onderwerpen aan bod:
  • Werken met mindmaps
  • Een mindmap maken
  • Mindmap-regels gebruiken
  • Mindmaps toepassen
  • Je eigen stijl ontwikkelen
Deze online training is een mix van magazines, video's, tests, quizzen en opdrachten.

Hoe start ik de training op?
Zodra je bent aangemeld staat de module direct klaar in je leeromgeving onder 'Mijn trainingen'. Je kunt dus meteen aan de slag! De training bevat ook een groepsopdracht (WorkOut) waarmee je het onderwerp op een praktische manier kunt oefenen op de werkvloer. Deze opdracht ontvang je als bijlage van je inschrijvingsbevestiging per e-mail.

De kosten voor een individueel lidmaatschap bij GoodHabitz zijn € 35,00 incl. BTW. Hiermee krijg je toegang tot alle online trainingen van GoodHabitz ter waarde van € 199,- ex BTW. Heeft de corporatie waar je werkzaam bent al een GoodHabitz lidmaatschap bij de Corporatie Academie dan worden deze kosten niet doorberekend.

Dit speciale aanbod is tijdelijk en wordt mede mogelijk gemaakt door FLOW.