Type opleiding
E-learning
Duur
1,5 uur
Opslaan
Opslaan als favoriet Opgeslagen als favoriet

Omschrijving

Op 1 juli 2021 is de MPG, ofwel Milieuprestatie Gebouwen, verscherpt. Deze regelgeving gaat over de milieubelasting van de materialen die zijn gebruikt voor een gebouw. Dit materiaal heeft een bepaalde levensduur, wordt onderhouden of vervangen tijdens de levensduur van het gebouw. Wat betekent de MPG voor jou?

Resultaten
Na het volgen van deze e-learning begrijp je hoe de MPG in elkaar steekt, hoe de MPG is opgebouwd en ben je in staat om een MPG berekening te maken en/of te begrijpen.

Doelgroep
In je werkzaamheden ben je bezig met het maken van MPG en BENG berekeningen. Denk bijv. aan een energieprestatie adviseur of vergunningverleners.

Doel van deze opleiding

  • Historie en achtergrond MPG
  • Hoe zit de MPG in elkaar?
  • MPG berekening

De module bestaat uit 6 interactieve afleveringen waarbij uitleg wordt afgewisseld met vragen. Na inschrijving krijg je direct toegang tot de module via jouw profiel in de academie.

Werkwijze
Na inschrijving ontvang je binnen enkele werkdagen een uitnodiging voor de leeromgeving van Envire waarin je de e-learning kunt volgen. Je resultaat is na afloop niet direct zichtbaar in de academie maar wordt periodiek door ons bijgewerkt.

Kosten

Onderdeel Prijs
Training excl. btw € 250,-
Opleidingskosten
€ 250,-
Incompany training

Op zoek naar een op maat gemaakte training voor jouw organisatie of team? Vraag dan de incompany training aan.

Aanvragen

Vragen?

Bel of mail ons gerust.

info@watdoejijmorgen.nl
088 - 2032832