Versla je de oordelende gedachten in je hoofd.

Opleidingskosten
€ 500,-
Data, locatie en aanmelden
Data, locatie en aanmelden

Omschrijving

Ons leven wordt vaak gedomineerd door gedachten in je hoofd. Iedere gedachte klinkt als een soort stem in je hoofd. Gedachten komen en gaan; daar kun je niets aan doen. Waar je wel wat aan kunt doen is de stem in je hoofd die overal een mening over heeft. Zie deze stem als een soort klaagmuppet, net als de twee oude mannen uit de Muppet Show. Deze muppet bepaalt jouw leven. Hij is gek op oordelen en zorgt dat je onzeker of bang wordt. Deze muppet oordeelt negatief over je, net op het moment dat het goed met je gaat. Let er maar eens op hoe vaak hij tegen jou praat. Hoe vaak zit die klaagmuppet over jou te oordelen? En hoe vaak staat hij in de weg als jij je wilt ontwikkelen? Die muppet in je hoofd bepaalt een groot deel van je leven.

Gelukkig is er goed nieuws! Jij bent niet die Muppet.

Die muppets zijn veel aanwezig. Maar, zodra je je hiervan meer bewust bent, kun je er wel anders mee omgaan. In deze 1 daagse opleiding leer je om te gaan met je muppets in je hoofd en vrijer en bewuster beslissingen te nemen die je gelukkiger en vrijer kunnen maken.

Resultaten

  • Je bent je meer bewust van hebt inzicht in je gedachtepatronen, je reacties, je handelen, je emoties en gemoedstoestanden
  • Je weet dat je de keuze hebt om daar soms anders mee om te gaan
  • Je kunt meer afstand nemen van problemen
  • Het leven wordt makkelijker en je geniet bewuster en intenser
  • Je hebt meer energie tot je beschikking

Doel van deze opleiding

Je ontwikkelt vaardigheid om:

  • om te gaan met stressvolle gebeurtenissen of momenten wanneer het niet gaat zoals je wilt
  • je te kunnen concentreren door meer focus en minder gepieker
  • grenzen aan te geven

De opleiding is interactief. Je brengt je eigen thema's in. De trainers zijn ervaren opleiders die veel ervaring hebben op het gebied van bewustwording.

Aanvullende informatie
Wil je deze training met je team volgen? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden via info@decorporatie-academie.nl of (0341) 820 213. Wil je de training graag volgen maar ben je op de beschikbare data verhinderd? Schrijf je dan in voor de wachtkamer.