Van hybride wagens tot zonnepanelen, van lokale producten tot groene stroom. Er zijn 1001 manieren om duurzamer te leven. In deze training zet je de eerste stap naar een groener leven!

Opleidingskosten
€ 35,-
Data, locatie en aanmelden
Data, locatie en aanmelden

Omschrijving

De aarde is overbelast. Uit diverse berekeningen blijkt dat wij mensen veelmeer van de aarde gebruiken dan de aarde duurzaam kan produceren. Denood is aan de man! Wat doe jij om de aarde leefbaar te houden voor onzetoekomstige generaties? Je hoeft niet direct zonnepanelen op het dak teinstalleren of een hybride wagen aan te scha?en (al mag het natuurlijk wel).Juist in jouw alledaagse activiteiten en gewoontes valt enorm veel winst teboeken.

Voor wie is deze training?
Deze training is voor iedereen die duurzamer wil leven, maar niet preciesweet welke concrete acties of aanpassingen daarvoor nodig zijn. Watkenmerkt een duurzaam eetpatroon? Waar let je op in de supermarkt?Welke aanpassingen kun je doen in huis? En hoe duurzaam wordt er bijjouw organisatie eigenlijk gewerkt? Wat valt er te veranderen bij jou op dewerkvloer? In deze training leer je duurzamer te leven … op alle fronten!

Hoe start ik de training op?
Zodra je bent aangemeld staat de module direct klaar in je leeromgeving onder 'Mijn trainingen'. Je kunt dus meteen aan de slag! De training bevat ook een groepsopdracht (WorkOut) waarmee je het onderwerp op een praktische manier kunt oefenen op de werkvloer. Deze opdracht ontvang je als bijlage van je inschrijvingsbevestiging per e-mail.


De kosten voor een individueel lidmaatschap bij GoodHabitz zijn € 35,00 incl. BTW. Hiermee krijg je toegang tot alle online trainingen van GoodHabitz ter waarde van € 199,- ex BTW. Heeft de corporatie waar je werkzaam bent al een GoodHabitz lidmaatschap bij de Corporatie Academie dan worden deze kosten niet doorberekend.

Dit speciale aanbod is tijdelijk en wordt mede mogelijk gemaakt door FLOW.