Van hybride wagens tot zonnepanelen, van lokale producten tot groene stroom. Er zijn 1001 manieren om duurzamer te leven. In deze training zet je de eerste stap naar een groener leven!

Opleidingskosten
€ 35,-
Data, locatie en aanmelden
Data, locatie en aanmelden

Omschrijving

De aarde is overbelast. Uit diverse berekeningen blijkt dat wij mensen veel meer van de aarde gebruiken dan de aarde duurzaam kan produceren. De nood is aan de man! Wat doe jij om de aarde leefbaar te houden voor onze toekomstige generaties? Je hoeft niet direct zonnepanelen op het dak te installeren of een hybride wagen aan te scha?en (al mag het natuurlijk wel). Juist in jouw alledaagse activiteiten en gewoontes valt enorm veel winst te boeken.

De online training 'Natuurlijk duurzaam' is voor iedereen die duurzamer wil leven, maar niet precies weet welke concrete acties of aanpassingen daarvoor nodig zijn. Wat kenmerkt een duurzaam eetpatroon? Waar let je op in de supermarkt? Welke aanpassingen kun je doen in huis? En hoe duurzaam wordt er bij jouw organisatie eigenlijk gewerkt? Wat valt er te veranderen bij jou op de werkvloer? In deze training leer je duurzamer te leven op alle fronten!

In de online training komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Wat is duurzaamheid?
  • Een beter milieu begint bij jezelf
  • Hoe kan ik het beter?
  • Duurzaam aan het werk
  • Licht op groen

Hoe start ik de training op?
Zodra je bent aangemeld staat de module direct klaar in je leeromgeving onder 'Mijn trainingen'. Je kunt dus meteen aan de slag! De training bevat ook een groepsopdracht (WorkOut) waarmee je het onderwerp op een praktische manier kunt oefenen op de werkvloer. Deze opdracht ontvang je als bijlage van je inschrijvingsbevestiging per e-mail.

De kosten voor een individueel lidmaatschap bij GoodHabitz zijn € 35,00 incl. BTW. Hiermee krijg je toegang tot alle online trainingen van GoodHabitz ter waarde van € 199,- ex BTW. Heeft de corporatie waar je werkzaam bent al een GoodHabitz lidmaatschap bij de Corporatie Academie dan worden deze kosten niet doorberekend.

Dit speciale aanbod is tijdelijk en wordt mede mogelijk gemaakt door FLOW.