Type opleiding
E-learning
Duur
gemiddeld 5 uur
Opslaan
Opslaan als favoriet Opgeslagen als favoriet

Omschrijving

Medewerkers die in een organisatie zijn aangewezen als Voldoende Onderricht Persoon, zijn bevoegd diverse (eenvoudige) elektrotechnische werkzaamheden uit te voeren. Door het volgen van deze cursus VOP leer je de eisen die een Voldoende onderricht Persoon volgens de NEN 3140 norm (3e druk) aan het veilig werken stelt, waarover de medewerkers geïnstrueerd moeten worden en hoe de nieuwe verantwoordelijkheden en bevoegdheden geregeld zijn.

Doelgroep
Voldoende Onderricht Persoon (VOP) is bedoeld voor medewerkers die binnen een organisatie bevoegd zijn om diverse standaard elektrotechnische werkzaamheden uit te voeren. Je leert te handelen op de correcte en vooral veilige manier wanneer je werkt met elektriciteit.

Handboek
Tijdens de digitale cursus heb je beschikking over het digitale handboek NEN 3140 VP

Doel van deze opleiding

6 Interactieve cursusmodules:

  • Voordat u start
  • Veiligheidsbepalingen Elektriciteit
  • Preventie en Veiligheid
  • Veilig werken met Elektriciteit
  • Elektriciteit in de praktijk
  • Installatieverantwoordelijke
Examen
Als de inschrijving goed is gekeurd ontvang je een bevestiging met de examenvoorwaarden: lees deze aandachtig door! Het schriftelijke NEN 3140 VP examen duurt maximaal 60 minuten en bestaat uit 40 vragen. Om te slagen moet je minimaal 28 vragen correct beantwoorden. Als je slaagt ontvang je het NEN 3140 VP certificaat.Tijdens het examen dien je een origineel en niet verlopen paspoort, rijbewijs of Europese ID-kaart bij u te hebben en dit op verzoek aan de examinator te tonen.

Werkwijze
Je ontvangt in een aparte e-mail je inloggegevens voor het leersysteem. Met de inloggegevens heb je toegang tot de interactieve NEN 3140 VOP leermodulen, NEN 3140 VOP oefentoetsen, het digitale NEN 3140 VOP handboek en de NEN 3140 VOP proefexamen.De studieduur is gemiddeld 5 uur en te verdelen naar eigen inzicht en te volgen in eigen tempo.
Opleidingskosten
€ 249,-
Incompany training

Op zoek naar een op maat gemaakte training voor jouw organisatie of team? Vraag dan de incompany training aan.

Aanvragen

Vragen?

Bel of mail ons gerust.

info@watdoejijmorgen.nl
088 - 2032832