Type opleiding
Klassikaal
Duur
4 uur
Opslaan
Opslaan als favoriet Opgeslagen als favoriet

Omschrijving

De afgelopen maanden ben je bezig geweest met je eigen ontwikkeling vanuit het FLOW Jong Ontwikkelprogramma. Gefeliciteerd, je hebt al supermooie stappen gezet!

Op jullie verzoek organiseert FLOW ter afsluiting een netwerkbijeenkomst voor alle 6 groepen samen. Je bent van harte welkom op 5 juli van 13.00-17.00 uur in het Beatrixgebouw (ingang op de Croeselaan), Jaarbeursplein 6 gelegen naast Utrecht Centraal station.

Wat bieden we je:

- Kennismaking met deelnemers uit de andere groepen.

  • Gelegenheid om met de andere deelnemers uit te wisselen waar je nu staat. Wat heb je ondertussen al gedaan met je inzichten en acties uit het programma?
  • Proeverij van drie korte workshops om jouw ontwikkeling weer een stapje verder te brengen (van onderstaande drie workshops kies je er twee):

Beïnvloeden op eigen kracht – om jouw invloed in je werk en voor jouw ontwikkeldoel te vergroten (https://watdoejijmorgen.nl/opleidingen/beinvloeden-op-eigen-kracht)

Talent in actie – om je talenten bewust in te zetten en zo meer energie en meer impact uit je werk te krijgen (https://watdoejijmorgen.nl/opleidingen/workshop-talent-in-actie)

Beter omgaan met piekergedachten en hersenspinsels (https://watdoejijmorgen.nl/opleidingen/beter-omgaan-met-piekergedachten-en-hersenspinsels

  • Netwerkborrel met alle deelnemers, de trainers en adviseurs van FLOW (leden van jongerennetwerken)

Planning

Datum Tijd Locatie Aanmelden
05-07-2023 Startgarantie
13:00 - 17:00
Utrecht
Aanmelden
Datum, tijd & locatie
05-07-2023 13:00 - 17:00
Jaarbeurs Utrecht - Utrecht
Startgarantie

Kosten

Onderdeel Prijs
Trainingsprijs € 0,-
Opleidingskosten
€ 0,-
Incompany training

Op zoek naar een op maat gemaakte training voor jouw organisatie of team? Vraag dan de incompany training aan.

Aanvragen

Vragen?

Bel of mail ons gerust.

info@watdoejijmorgen.nl
088 - 2032832