Minder piekeren? Betere gesprekken voeren? Doelen stellen én behalen? Dat leer je in deze basistraining in neurolinguïstisch programmeren!

Opleidingskosten
€ 35,-
Data, locatie en aanmelden
Data, locatie en aanmelden

Omschrijving

"Wauw, wat een puike presentatie levert mijn collega weer af! Hoe doet hij dat toch altijd? Kan ik dat ook leren?” NLP is ontstaan uit het bestuderen van mensen met uitzonderlijke kwaliteiten en bekwaamheden. En ja, ook jij kunt je bijvoorbeeld de presentatievaardigheden van je collega eigen maken! Met NLP ontdek je ‘hoe’ je de dingen doet die je doet én hoe je die kunt veranderen of verbeteren.

NLP is een goede methodiek voor iedereen die - op persoonlijk of professioneel vlak - iets aan zichzelf wil veranderen of verbeteren. Op het gebied van communicatie, emotiemanagement, je eigen gedachtepatronen of inzicht in de wereld om je heen. NLP leert je je competenties te ontwikkelen, je sociale en communicatieve vaardigheden te verbeteren en je persoonlijke effectiviteit te verhogen. Maar let op, NLP is alleen geschikt voor mensen die nieuwsgierig zijn en die wíllen veranderen!

In de online training komen de volgende onderwerpen aan bod:
  • The modelling of excellence
  • Bewust versus onbewust
  • Je gedrag
  • Je taalgebruik
  • NLP in bedrijf
Hoe start ik de training op?
Zodra je bent aangemeld staat de module direct klaar in je leeromgeving onder 'Mijn trainingen'. Je kunt dus meteen aan de slag! De training bevat ook een groepsopdracht (WorkOut) waarmee je het onderwerp op een praktische manier kunt oefenen op de werkvloer. Deze opdracht ontvang je als bijlage van je inschrijvingsbevestiging per e-mail.

De kosten voor een individueel lidmaatschap bij GoodHabitz zijn € 35,00 incl. BTW. Hiermee krijg je toegang tot alle online trainingen van GoodHabitz ter waarde van € 199,- ex BTW. Heeft de corporatie waar je werkzaam bent al een GoodHabitz lidmaatschap bij de Corporatie Academie dan worden deze kosten niet doorberekend.

Dit speciale aanbod is tijdelijk en wordt mede mogelijk gemaakt door FLOW.