Verhalen vertellen die overtuigen? Die mensen onthouden? Die je publiek in vervoering brengen? Leer nu hoe je storytelling effectief toepast!

Opleidingskosten
€ 35,-
Data, locatie en aanmelden
Data, locatie en aanmelden

Omschrijving

Je hoeft niet regelmatig presentaties voor een groot publiek te geven om profijt te hebben van storytelling. Je kunt storytelling in iedere vorm van communicatie toepassen. Van een sollicitatiegesprek tot een teamvergadering, van een toespraak op een beurs tot een één-op-ééngesprek met je leidinggevende. In deze training leer je dat storytelling zich niet beperkt tot ‘het vertellen van een verhaal’ en dat het voor iedere conversatie geschikt is.

In de online training ‘No story, no glory’ leer je hoe je storytelling onderdeel van jouw communicatie maakt. Je leert hoe je verhalen overtuigend brengt om je doel te bereiken.

In de online training komen de volgende onderwerpen aan bod:
  • Er was eens...
  • Wie, wat & waar
  • Van kop tot staart
  • Boeien, binden, beleven
  • Goed verhaal
Deze online training bestaat uit onder andere magazines, video’s, opdrachten, een quiz en een interview.

Hoe start ik de training op?

Zodra je bent aangemeld staat de module direct klaar in je leeromgeving onder 'Mijn trainingen'. Je kunt dus meteen aan de slag! De training bevat ook een groepsopdracht (WorkOut) waarmee je het onderwerp op een praktische manier kunt oefenen op de werkvloer. Deze opdracht ontvang je als bijlage van je inschrijvingsbevestiging per e-mail.

De kosten voor een individueel lidmaatschap bij GoodHabitz zijn € 35,00 incl. BTW. Hiermee krijg je toegang tot alle online trainingen van GoodHabitz ter waarde van € 199,- ex BTW. Heeft de corporatie waar je werkzaam bent al een GoodHabitz lidmaatschap bij de Corporatie Academie dan worden deze kosten niet doorberekend.

Dit speciale aanbod is tijdelijk en wordt mede mogelijk gemaakt door FLOW.