Verhalen vertellen die overtuigen? Die mensen onthouden? Die je publiek in vervoering brengen? Leer nu hoe je storytelling effectief toepast!

Opleidingskosten
€ 35,-
Data, locatie en aanmelden
Data, locatie en aanmelden

Omschrijving

Je hoeft niet regelmatig presentaties voor een groot publiek te geven om profijt te hebben van storytelling. Je kunt storytelling in iedere vorm van communicatie toepassen. Van een sollicitatiegesprek tot een teamvergadering, van een toespraak op een beurs tot een een-op-eengesprek met je leidinggevende. In deze training leer je dat storytelling zich niet beperkt tot ‘het vertellen van een verhaal’ en dat het voor iedere conversatie geschikt is.

In de online training ‘No story, no glory’ leer je hoe je storytelling onderdeel van jouw communicatie maakt. Je hoe je verhalen overtuigend brengt om je doel te bereiken.In de training worden de volgende onderwerpen behandeld:
  • Er was eens…
  • Wie, wat & waar
  • Van kop tot staart
  • Boeien, binden, beleven
  • Goed verhaal
‘No story, no glory’ is een online training die bestaat uit onder andere magazines, video’s, opdrachten, een quiz en een interview.

Hoestart ik de training op?

Zodraje bent aangemeld staat de module direct klaar in je leeromgeving onder 'Mijntrainingen'. Je kunt dus meteen aan de slag! De training bevat ook eengroepsopdracht (WorkOut) waarmee je het onderwerp op een praktische manier kuntoefenen op de werkvloer. Deze opdracht ontvang je als bijlage van jeinschrijvingsbevestiging per e-mail.


De kosten voor een individueel lidmaatschap bij GoodHabitz zijn € 35,00 incl. BTW. Hiermee krijg je toegang tot alle online trainingen van GoodHabitz ter waarde van € 199,- ex BTW. Heeft de corporatie waar je werkzaam bent al een GoodHabitz lidmaatschap bij de Corporatie Academie dan worden deze kosten niet doorberekend.

Dit speciale aanbod is tijdelijk en wordt mede mogelijk gemaakt door FLOW.