Ga van dromen naar doen en bereik wat jij wilt. Na het volgen van de training ‘Nog doelgerichter werken’ schiet je met scherp in plaats van losse flodders.

Opleidingskosten
€ 35,-
Data, locatie en aanmelden
Data, locatie en aanmelden

Omschrijving

Iedereen heeft toekomstwensen, zowel klein als groot. Tijd om ze te gaan verwezenlijken! Herformuleer je wens naar een haalbaar doel, deel die op in kleine stukken en stippel de route uit naar alle tussenstops én eindbestemming. Doelen bereik je productief met Coveys timemanagementmatrix en David Allens workflowschema. Met deze hulpmiddelen bepaal je wat belangrijk is en sla je geen enkele stap over. Laat je in deze training inspireren door Jitse Kramer. Hij had de wilskracht om de Sterkste Man van Nederland te worden en heeft inmiddels nieuwe doelen opgesteld. Na het volgen van ‘Nog doelgerichter werken’ ben jij ook een goalgetter pur sang!

Weet jij niet altijd waar je naartoe wilt en hoe je er komt? Stop met dubben; maak een plan! In de training ‘Nog doelgerichter werken’ stel jij heldere, haalbare doelen op en maak je een concreet stappenplan. Je stelt prioriteiten, reflecteert, stuurt bij en viert je succes. Want met een efficiënt systeem bereik jij altijd je gewenste resultaat. Bullseye!

In de online komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Focus
  • Waar een wil is
  • Is een weg
  • Ruim baan maken
  • De eindstreep

Hoe start ik de training op?
Zodra je bent aangemeld staat de module direct klaar in je leeromgeving onder 'Mijn trainingen'. Je kunt dus meteen aan de slag! De training bevat ook een groepsopdracht (WorkOut) waarmee je het onderwerp op een praktische manier kunt oefenen op de werkvloer. Deze opdracht ontvang je als bijlage van je inschrijvingsbevestiging per e-mail.

De kosten voor een individueel lidmaatschap bij GoodHabitz zijn € 35,00 incl. BTW. Hiermee krijg je toegang tot alle online trainingen van GoodHabitz ter waarde van € 199,- ex BTW. Heeft de corporatie waar je werkzaam bent al een GoodHabitz lidmaatschap bij de Corporatie Academie dan worden deze kosten niet doorberekend.

Dit speciale aanbod is tijdelijk en wordt mede mogelijk gemaakt door FLOW.