Ga je met tegenzin naar je werk? Volg de online training ‘Nóg meer werkplezier’ en vind de passie in je baan terug.

Opleidingskosten
€ 35,-
Data, locatie en aanmelden
Data, locatie en aanmelden

Omschrijving

Is het einde van de werkdag je favoriete moment en kijk je reikhalzend uit naar het weekend? Dan haal je te weinig voldoening uit je werk en liggen gevaren als stress en een burn-out op de loer. Wie met plezier wil blijven werken, kiest voor een passende baan. Je denkt na over je drijfveren, je passie en wat je in de toekomst wilt bereiken. De training ‘Nóg meer werkplezier’ helpt je hierbij.

Doe je al jaren hetzelfde werk, maar zie je het nut er niet meer van in? Heb je het idee dat je je talenten niet voldoende benut op je werk? Wil je graag wat veranderen aan je huidige baan? Dan is de training ‘Nóg meer werkplezier’ bedoeld voor jou!

In de online training komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Fluitend naar je werk
  • Plezier is een keuze
  • Bereik je bronnen
  • Boetseer je baan
  • Van betrokken naar bevlogen

Hoe start ik de training op?
Zodra je bent aangemeld staat de module direct klaar in je leeromgeving onder 'Mijn trainingen'. Je kunt dus meteen aan de slag! De training bevat ook een groepsopdracht (WorkOut) waarmee je het onderwerp op een praktische manier kunt oefenen op de werkvloer. Deze opdracht ontvang je als bijlage van je inschrijvingsbevestiging per e-mail.

De kosten voor een individueel lidmaatschap bij GoodHabitz zijn € 35,00 incl. BTW. Hiermee krijg je toegang tot alle online trainingen van GoodHabitz ter waarde van € 199,- ex BTW. Heeft de corporatie waar je werkzaam bent al een GoodHabitz lidmaatschap bij de Corporatie Academie dan worden deze kosten niet doorberekend.

Dit speciale aanbod is tijdelijk en wordt mede mogelijk gemaakt door FLOW.