Laat jij je nog weleens de kaas van het brood eten? Kom op voor jezelf en leer je mannetje te staan!

Opleidingskosten
€ 35,-
Data, locatie en aanmelden
Data, locatie en aanmelden

Omschrijving

Zou je graag assertiever zijn, maar denk je soms dat je het recht niet hebt om assertief te zijn? Of vind je het eng? Ontbreekt het je misschien aan de vaardigheden om je op een goede, assertieve manier te uiten? Dan is deze training er voor jou!

In de online training ‘Nu ik! (Assertiviteit voor beginners)’ leer je hoe je meer zelfvertrouwen uitstraalt, je grenzen aangeeft en eerlijk en open je wensen en meningen kenbaar maakt. Na deze training sta je beduidend sterker in je schoenen.

In de online training komen de volgende onderwerpen aan bod:
  • Het is jouw beurt
  • Stevig in je schoenen
  • Tot hier en niet verder
  • Kom voor jezelf op
  • 'Mag ik nu wat zeggen?'

Deze online training bestaat uit onder andere een animatiefilmpje, magazines, opdrachten, een quiz, een toets, video’s en een interview.

Hoe start ik de training op?
Zodra je bent aangemeld staat de module direct klaar in je leeromgeving onder 'Mijn trainingen'. Je kunt dus meteen aan de slag! De training bevat ook een groepsopdracht (WorkOut) waarmee je het onderwerp op een praktische manier kunt oefenen op de werkvloer. Deze opdracht ontvang je als bijlage van je inschrijvingsbevestiging per e-mail.

De kosten voor een individueel lidmaatschap bij GoodHabitz zijn € 35,00 incl. BTW. Hiermee krijg je toegang tot alle online trainingen van GoodHabitz ter waarde van € 199,- ex BTW. Heeft de corporatie waar je werkzaam bent al een GoodHabitz lidmaatschap bij de Corporatie Academie dan worden deze kosten niet doorberekend.

Dit speciale aanbod is tijdelijk en wordt mede mogelijk gemaakt door FLOW.