Laat jij je nog weleens de kaas van het brood eten? Kom op voor jezelf en leer je mannetje te staan!

Opleidingskosten
€ 35,-
Data, locatie en aanmelden
Data, locatie en aanmelden

Omschrijving

Zou je graag assertiever zijn, maar denk je soms dat je het recht niet hebt om assertief te zijn? Of vind je het eng? Ontbreekt het je misschien aan de vaardigheden om je op een goede, assertieve manier te uiten? Dan is deze training er voor jou! Je leert stevig in je schoenen te staan, je grenzen aan te geven en voor jezelf op te komen. Je gevoel van eigenwaarde krijgt een boost en je stapt de wereld vol zelfvertrouwen tegemoet!
In de online training ‘Nu ik! (Assertiviteit voor beginners)’ leer je hoe je meer zelfvertrouwen uitstraalt, je grenzen aangeeft en eerlijk en open je wensen en meningen kenbaar maakt. Na deze training sta je beduidend sterker in je schoenen.In de training worden de volgende onderwerpen behandeld:
  • Het is jouw beurt
  • Stevig in je schoenen
  • Tot hier en niet verder
  • Kom voor jezelf op
  • "Mag ik nu wat zeggen?”
‘Nu ik! (Assertiviteit voor beginners)’ is een online training die bestaat uit onder andere een animatiefilmpje, magazines, opdrachten, een quiz, een toets, video’s en een interview.

Hoestart ik de training op?

Zodraje bent aangemeld staat de module direct klaar in je leeromgeving onder 'Mijntrainingen'. Je kunt dus meteen aan de slag! De training bevat ook eengroepsopdracht (WorkOut) waarmee je het onderwerp op een praktische manier kuntoefenen op de werkvloer. Deze opdracht ontvang je als bijlage van jeinschrijvingsbevestiging per e-mail.


De kosten voor een individueel lidmaatschap bij GoodHabitz zijn € 35,00 incl. BTW. Hiermee krijg je toegang tot alle online trainingen van GoodHabitz ter waarde van € 199,- ex BTW. Heeft de corporatie waar je werkzaam bent al een GoodHabitz lidmaatschap bij de Corporatie Academie dan worden deze kosten niet doorberekend.

Dit speciale aanbod is tijdelijk en wordt mede mogelijk gemaakt door FLOW.