Online training waarin je leert hoe je op een bewuste manier kunt omgaan met agressief gedrag.

Opleidingskosten
€ 35,-
Data, locatie en aanmelden
Data, locatie en aanmelden

Omschrijving

Maar liefst 24% van de Nederlanders had het afgelopen jaar te maken met agressie op het werk.

In de online training Omgaan met agressie leer je hoe je op een bewuste wijze kunt omgaan met agressief gedrag. Je leert situaties beter inschatten, verschillende vormen van agressie herkennen, je eigen reactie peilen, hoe je agressief gedrag kunt de-escaleren en hoe je als team kunt omgaan met agressie.

Iedereen kan in zijn werk geconfronteerd worden met agressie, afkomstig van wildvreemden tot klanten en van managers tot collega's. In deze online training staat centraal hoe je op een bewuste wijze kunt omgaan met en reageren op agressief gedrag.

In de online training komen de volgende onderwerpen aan bod:
  • Wat is agressie?
  • De drie verschillende vormen van agressie
  • Wat is jouw natuurlijke reactie op agressie?
  • Techniek en interventies (de-escalatie)
  • Omgaan met agressie in je team
De inhoud van de online training is gebaseerd op de kennis en ervaring van SAFE college, gecertificeerd opleidingsinstituut voor veiligheidsonderwijs.

Hoe start ik de training op?
Zodra je bent aangemeld staat de module direct klaar in je leeromgeving onder 'Mijn trainingen'. Je kunt dus meteen aan de slag! De training bevat ook een groepsopdracht (WorkOut) waarmee je het onderwerp op een praktische manier kunt oefenen op de werkvloer. Deze opdracht ontvang je als bijlage van je inschrijvingsbevestiging per e-mail.

De kosten voor een individueel lidmaatschap bij GoodHabitz zijn € 35,00 incl. BTW. Hiermee krijg je toegang tot alle online trainingen van GoodHabitz ter waarde van € 199,- ex BTW. Heeft de corporatie waar je werkzaam bent al een GoodHabitz lidmaatschap bij de Corporatie Academie dan worden deze kosten niet doorberekend.

Dit speciale aanbod is tijdelijk en wordt mede mogelijk gemaakt door FLOW.