Hoe blijf jij jezelf en beweeg je toch mee in de steeds veranderende wereld om je heen?

Opleidingskosten
€ 399,-
Data, locatie en aanmelden
Data, locatie en aanmelden

Omschrijving

Hoe blijf jij jezelf en beweeg je toch mee in de steeds veranderende wereld om je heen?

Hoe ga jij om met verandering? Nu functies en organisaties continu in beweging zijn, betekent dat al snel dat er aanspraak gemaakt wordt op je aanpassingsvermogen. Je bereidheid om mee te bewegen, te schakelen, te improviseren. Pas jij je makkelijk aan of is er iets wat je daarvan weerhoudt?

Resultaten

  • Inzicht in het proces van verandering en het gevoel van onveiligheid
  • Zicht op je eigen natuurlijk reactie bij verandering en daar positief naar leren handelen
  • Je eigen invloed in een veranderproces vergroten

Doelgroep
Voor iedereen die meer rust wil vinden in een snel veranderende omgeving en graag beter met verandering wil leren omgaan.

Doel van deze opleiding

Wat maakt dat je moeite hebt met veranderen? Wat belemmert je? Detraining geeft je inzicht in jouw natuurlijke reactie bij verandering.Daarnaast krijg je inzicht in het proces van verandering, ieder veranderprocesbestaat namelijk uit verschillende fases. Stap voor stap krijg je grip op watverandering met je doet en leer je hiermee om te gaan. Je wordt je bewust vanwat je tegenhoudt en wanneer je weerstand ervaart. Tijdens deze training latenwe je ervaren hoe het is om verandering te zien als uitdaging en niet alsongemak of probleem.

Ons brein en verandering
Wat gebeurt er precies in je hoofd?

De fases van het veranderproces
Wat gebeurt er in welke fase?

Je invloed vergroten
Je ervaart aan den lijve hoe je in tijden van verandering je invloedkunt vergroten

Verandering als uitdaging
Hoe maak je verandering leuk en hoe creëer je nieuwe kansen?

Werkwijze
Onze trainingsdagen staan helemaal in het teken van oefenen, ervaren en interactie met medecursisten. Daarbij kiezen we altijd de positieve insteek: waar ben je goed in? En wanneer sta jij in je kracht? We vinden het belangrijk dat leren ‘leuk’ is en direct toepasbaar in de praktijk. Dat betekent dat onze trainingen praktisch en effectief zijn en precies die onderwerpen behandelen die passen bij jouw persoonlijke leerdoelen. We werken met groepen van maximaal 8 personen, zodat je de aandacht krijgt die je verdient.

Digitale leeromgeving
Via de online leeromgeving van de opleider en via hun app is al het trainingsmateriaal kosteloos, digitaal en ‘on demand’ beschikbaar. Hier vind je de handout en presentatie van de workshop, alle achtergrondinformatie over de theorieën die zijn behandeld, interessante artikelen en nieuwsitems.