Word een kei in onderhandelen! Leer de fijne kneepjes van het onderhandelvak en... Sluit ieder gesprek af met een topdeal!

Opleidingskosten
€ 35,-
Data, locatie en aanmelden
Data, locatie en aanmelden

Omschrijving

Vind jij het spannend om te onderhandelen? Misschien zelfs een beetje eng? Of weet je simpelweg niet hoe hoog - of laag - je moet inzetten tijdens een onderhandeling? Deze online training brengt daar verandering in. Bekwaam je in de ‘stel dat’-techniek en het ankereffect en leer hoe je de leiding neemt over het gesprek. Daarnaast leer je daadkracht te tonen, wat resulteert in een niet te weigeren voorstel.

De online training 'Onderhandelen' helpt je jouw onderhandelingstechnieken te verbeteren. Je krijgt een aantal handige onderhandeltips en maakt kennis met onder andere de ‘stel dat’-techniek en het ankeren. Na de online training breng je de oefenstof succesvol in de praktijk.

In de training worden de volgende onderwerpen behandeld:
  • Jouw beste onderhandeling
  • De 'stel dat'-techniek
  • Ankeren
  • De weg naar ja
  • Onderhandelen in de praktijk
De online training bestaat uit onder andere magazines, een interview, video’s en animaties, quizzen en opdrachten.

Hoe start ik de training op?
Zodra je bent aangemeld staat de module direct klaar in je leeromgeving onder 'Mijn trainingen'. Je kunt dus meteen aan de slag! De training bevat ook een groepsopdracht (WorkOut) waarmee je het onderwerp op een praktische manier kunt oefenen op de werkvloer. Deze opdracht ontvang je als bijlage van je inschrijvingsbevestiging per e-mail.

De kosten voor een individueel lidmaatschap bij GoodHabitz zijn € 35,00 incl. BTW. Hiermee krijg je toegang tot alle online trainingen van GoodHabitz ter waarde van € 199,- ex BTW. Heeft de corporatie waar je werkzaam bent al een GoodHabitz lidmaatschap bij de Corporatie Academie dan worden deze kosten niet doorberekend.

Dit speciale aanbod is tijdelijk en wordt mede mogelijk gemaakt door FLOW.