Duur
1 - 4 uren
Opslaan
Opslaan als favoriet Opgeslagen als favoriet

Omschrijving

OneNote is het programma van Microsoft Office om notities te kunnen maken en delen. Met OneNote kunnen gebruikers notities met tekst, tabellen, foto’s en tekeningen maken. De gemaakte notities kunnen gemakkelijk gedeeld worden met andere gebruikers; zo is het een uitermate geschikt programma voor op de bedrijfsvloer. Leer alles over de functionaliteiten van OneNote in deze online training.

Incompany
Voor grotere groepen en organisaties bieden wij verschillende mogelijkheden om Office trainingen op maat te laten maken. Hierbij kunnen bijvoorbeeld verschillende Office applicaties of trainingsvormen (online, klassikaal) gecombineerd worden. Neem voor de mogelijkheden contact met ons op via 0341 820 213 of info@decorporatie-academie.nl.

Doel van deze opleiding

De module OneNote 2016 bestaat uit de volgende hoofdonderdelen:

  • Basisvaardigheden;
  • Notitieblokken, secties en pagina’s;
  • Notities;
  • Notitieblok delen.

Werkwijze
Je start met een nulmeting waarin je vaardigheden worden getest. Op basis van de resultaten krijg je een persoonlijk leeradvies waar je direct mee aan de slag gaat. De module bestaat uit een aantal hoofdonderdelen, waarin verschillende onderwerpen zijn uitgewerkt door middel van video’s, simulaties, opdrachten en documentatie.

Opleidingskosten
€ 85,-
Incompany training

Op zoek naar een op maat gemaakte training voor jouw organisatie of team? Vraag dan de incompany training aan.

Aanvragen

Vragen?

Bel of mail ons gerust.

info@watdoejijmorgen.nl
088 - 2032832