Duur
2 dagdelen
Opslaan
Opslaan als favoriet Opgeslagen als favoriet
Aanmelden
Wachtkamer

Omschrijving

We werken steeds meer thuis. Collega’s en leidinggevenden spreken we vooral via Zoom, Teams of Google Meet. Aan vergaderen via een beeldscherm zijn we snel gewend geraakt, maar het is wel echt anders dan fysiek. Hoe zit je er eigenlijk bij? Letterlijk, maar ben je er ook met je aandacht bij? Hoe blijf je betrokken? En, hoe zorg je dat zo’n vergadering geen kippenhok wordt?

Met deze training ‘online vergaderen’ haal je meer rendement en succes uit online vergaderingen. Je leert waar je specifiek op moet letten zoals stemgebruik, houding en omgevingsgeluiden. Verder oefen je met het begeleiden van discussies en omgaan met weerstand. Tot slot krijg je handige tips over voorbereiding, afspraken maken en een agenda opstellen. Handvatten die je natuurlijk ook kunt gebruiken als je weer fysiek vergadert. Kortom: je leert effectief en efficiënt (online) vergaderen.

Doel van deze opleiding

De training is voor iedereen die online vergadert en werkbesprekingen houdt. Of je nu deelnemer of voorzitter bent. Je krijgt van tevoren een voorbereidingsopdracht via een e-mail.

De training duurt twee losse dagdelen en volg je via Google Meet. Er zijn minimaal vier en maximaal acht deelnemers. Zo leer je ook van de andere deelnemers én is er voor iedere deelnemer ruim voldoende individuele aandacht.

De training is praktisch en interactief. We werken met verschillende oefeningen en werkvormen. In de training ga je aan de slag met de volgende onderwerpen:

  • Taakverdeling
  • Heldere afspraken maken
  • Stemgebruik
  • Bewust zijn van je houding
  • Opstellen van een agenda
  • Begeleiden van een discussie
  • Vergadermethoden en hulpmiddelen
  • Stimuleren en optimaliseren van betrokkenheid en creativiteit
Opleidingskosten
€ 495,-
Incompany training

Op zoek naar een op maat gemaakte training voor jouw organisatie of team? Vraag dan de incompany training aan.

Aanvragen
Wachtkamer

Geen geschikte datum of locatie? Schrijf je in voor de wachtkamer. Dan houden we je op de hoogte van de nieuwe planning.

Inschrijven

Vragen?

Bel of mail ons gerust.

info@watdoejijmorgen.nl
088 - 2032832