Opslaan
Opslaan als favoriet Opgeslagen als favoriet
Aanmelden
Wachtkamer

Omschrijving

Inleiding
Heb je voor 31 december 2021 je vakbekwaamheid EP/W adviseur Basis en/of EP/W Detailmethodiek behaald? Dan dien je voor 1 oktober 2022 een Opfriscursus te volgen om je vakbekwaamheid te behouden.

Resultaat
Door de Opfriscursus te volgen word je op de hoogte gebracht van de wijzigingen, veelgemaakte fouten en ga je samen met mededeelnemers een casus maken en de uitkomsten en aanpak bediscussiëren.

Inhoud van de Opfriscursus 2022
De Opfriscursus is gebaseerd op

  • Wijzigings- en/of Interpretatiedocumenten, zoals verwerkt in de 4e druk van de ISSO opnameprotocollen, en de wijzigingsbladen van de BRL 9500 van 1 januari 2022
  • Veelgemaakte fouten. Hiervoor zijn er een aantal bronnen: rapportages van de Certificerende Instellingen, het energieprestatie-adviesplatform.nl van de stichting KEGO, RVO en de Technische commissie 9500

Toetsing
De Opfriscursus wordt afgesloten met een toets. Deze dient als samenvatting van de dag en ter registratie van je vakbekwaamheid. Ook zullen de toetsvragen gebruikt worden om de huidige examenmodules aan te passen aan de nieuwe Wijzigingsbladen van 1-1-2022. Deelname aan de opleiding is leidend voor behoud van je vakbekwaamheid, dus niet de toets. De toets zal op locatie en afsluitend op de dag worden afgenomen via het examenplatform (Cirrus) van ISSO.

Kwaliteit
De Opfriscursus moet voldoen aan een aantal voorwaarden die voor alle opleiders gelden. Kader is als voorzitter van het Opleiderscollectief en lid van de Examencommissie nauw betrokken bij de ontwikkeling van de randvoorwaarden. Kader wordt geaccrediteerd door InstallQ. We bieden je een kwalitatief goede Opfriscursus!

Financiële investering 
De financiële investering bedraagt 406 euro per persoon exclusief btw.

Deze investering is inclusief: 

  • De Opfriscursus
  • Lunch, koffie en thee
  • Lesmateriaal
  • Casussen
  • Toets
  • Registratie bij Centraal Register Techniek (CRT) ter behoud van je vakbekwaamheid

Kosten

Onderdeel Prijs
Training excl. btw € 406,-
Opleidingskosten
€ 406,-
Incompany training

Op zoek naar een op maat gemaakte training voor jouw organisatie of team? Vraag dan de incompany training aan.

Aanvragen
Wachtkamer

Geen geschikte datum of locatie? Schrijf je in voor de wachtkamer. Dan houden we je op de hoogte van de nieuwe planning.

Inschrijven

Vragen?

Bel of mail ons gerust.

info@watdoejijmorgen.nl
088 - 2032832