Heb jij ook genoeg van negativiteit? Goed nieuws, want optimisme kun je leren! Volg de online training ‘Optimisme voor beginners’ en word optimist!

Opleidingskosten
€ 35,-
Data, locatie en aanmelden
Data, locatie en aanmelden

Omschrijving

Geluk, wie wil dat nou niet? Er zijn maar weinig zaken die ons erg bezighouden als de zoektocht naar geluk. De definitie van geluk is per mens verschillend, maar een ding is wel zeker! Als je optimistisch in het leven staat, ben je gelukkiger. Om nog maar te zwijgen over succesvoller of gezonder. En optimisme? Dat kun je leren! Dus waar wacht je nog op? Gooi je negativiteit overboord, word optimist!

Word jij vaak overspoeld door twijfel? Heb je last van negatieve gedachten? Lig jij soms uren in bed naar het plafond te staren, op zoek naar een onvindbare oplossing voor een conflict? Zou je graag meer lachen en wil je positiever in het leven staan? De training ‘Optimisme voor beginners’ leert je af te rekenen met negatieve gedachten. In plaats daarvan leer je de aandacht te richten op het positieve, waardoor niet alleen jij maar ook je omgeving steeds optimistischer worden!

In de online training komen de volgende onderwerpen aan bod:
  • Optimist, waarom niet?
  • Negativiteit overboord
  • If you can dream it...
  • Besmettingsgevaar
  • #GENIET!
Hoe start ik de training op?
Zodra je bent aangemeld staat de module direct klaar in je leeromgeving onder 'Mijn trainingen'. Je kunt dus meteen aan de slag! De training bevat ook een groepsopdracht (WorkOut) waarmee je het onderwerp op een praktische manier kunt oefenen op de werkvloer. Deze opdracht ontvang je als bijlage van je inschrijvingsbevestiging per e-mail.

De kosten voor een individueel lidmaatschap bij GoodHabitz zijn € 35,00 incl. BTW. Hiermee krijg je toegang tot alle online trainingen van GoodHabitz ter waarde van € 199,- ex BTW. Heeft de corporatie waar je werkzaam bent al een GoodHabitz lidmaatschap bij de Corporatie Academie dan worden deze kosten niet doorberekend.

Dit speciale aanbod is tijdelijk en wordt mede mogelijk gemaakt door FLOW.