De meest complete online training voor Outlook 2010. Alles wat nodig is om handig en efficiënt te e-mailen, contactpersonen bij te houden en je agenda te beheren. Inclusief toetsen.

Opleidingskosten
€ 35,-
Data, locatie en aanmelden
Data, locatie en aanmelden

Omschrijving

Alleen al voor het verzenden en ontvangen van e-mails is Outlook voormiljoenen mensen een onmisbaar hulpmiddel. Maar Outlook heeft nogveel meer te bieden dan dat! Outlook is hèt hulpmiddel voor het behoudenvan een compleet overzicht op je al je taken en werkzaamheden. Inde agenda kun je al je afspraken bijhouden en delen met anderen, je kuntcontactgegevens bewaren, to do-lists bijhouden en je notities digitaal bewarenzodat je ze zeker niet kwijt raakt. Al deze onderwerpen en nog veelmeer komen aan bod in de online training Outlook 2010.

Werk je al jaren met Outlook, maar is jouw mailbox stiekem een puinhoop?Wordt het langzaam tijd om afscheid te nemen van je papierenagenda? Stapt jouw organisatie binnenkort over op Outlook?Dan is de online training ‘Outlook 2010’ voor jou! Van het opruimen van jemailbox tot het delen van je agenda; alle onderwerpen komen aan bod inde complete online training Outlook 2010!


Hoestart ik de training op?

Zodraje bent aangemeld staat de module direct klaar in je leeromgeving onder 'Mijntrainingen'. Je kunt dus meteen aan de slag! De training bevat ook eengroepsopdracht (WorkOut) waarmee je het onderwerp op een praktische manier kuntoefenen op de werkvloer. Deze opdracht ontvang je als bijlage van jeinschrijvingsbevestiging per e-mail.


De kosten voor een individueel lidmaatschap bij GoodHabitz zijn € 35,00 incl. BTW. Hiermee krijg je toegang tot alle online trainingen van GoodHabitz ter waarde van € 199,- ex BTW. Heeft de corporatie waar je werkzaam bent al een GoodHabitz lidmaatschap bij de Corporatie Academie dan worden deze kosten niet doorberekend.

Dit speciale aanbod is tijdelijk en wordt mede mogelijk gemaakt door FLOW.