Maak van Outlook 2013 jouw personal assistent! Leer efficiënt mailen, plannen en organiseren.

Opleidingskosten
€ 35,-
Data, locatie en aanmelden
Data, locatie en aanmelden

Omschrijving

Ben jij een ervaren Outlook-gebruiker, maar raak je nog steeds e-mails kwijt in de wirwar van de inbox? Of wil je nu eindelijk eens overstappen van een papieren agenda naar digitaal? In deze online training leer je hoe je jouw e-mails, agenda en contactpersonen slim organiseert. Je leert stap-voor-stap de meestgebruikte taken in Outlook uit te voeren. Van het opstellen van een e-mail tot een vergadering plannen voor meerdere personen; in deze complete online training komt het allemaal aan bod.
In de online training 'Outlook 2013' worden alle features van Outlook 2013 behandeld. Deze online training is praktisch en taakgericht van opzet. Na het doorlopen van de training ben je helemaal gereed om de mogelijkheden van Outlook 2013 volop in je dagelijkse werk te benutten.

In de online training komen de volgende onderwerpen aan bod:
  • Outlook 2013 in vogelvlucht
  • Communiceren met e-mail (o.m. afwezigheidsassistent)
  • Een e-mail opstellen, werken met mappen voor e-mails
  • Overzicht op je e-mails behouden
  • Agenda en contactpersonen
  • Toets
Hoe start ik de training op?
Zodra je bent aangemeld staat de module direct klaar in je leeromgeving onder 'Mijn trainingen'. Je kunt dus meteen aan de slag! De training bevat ook een groepsopdracht (WorkOut) waarmee je het onderwerp op een praktische manier kunt oefenen op de werkvloer. Deze opdracht ontvang je als bijlage van je inschrijvingsbevestiging per e-mail.

De kosten voor een individueel lidmaatschap bij GoodHabitz zijn € 35,00 incl. BTW. Hiermee krijg je toegang tot alle online trainingen van GoodHabitz ter waarde van € 199,- ex BTW. Heeft de corporatie waar je werkzaam bent al een GoodHabitz lidmaatschap bij de Corporatie Academie dan worden deze kosten niet doorberekend.

Dit speciale aanbod is tijdelijk en wordt mede mogelijk gemaakt door FLOW.