Wil jij ook snel en eenvoudig berichten ontvangen en versturen? Met Outlook is dat een koud kunstje! Leer alles over digitale post en maak kennis met de vele andere handige functies van Outlook 2016! 

Opleidingskosten
€ 35,-
Data, locatie en aanmelden
Data, locatie en aanmelden

Omschrijving

Outlook is heel wat meer dan enkel een programma voor het versturen van e-mail. Door de jaren heen is het een complete organizer geworden die jouw agenda vervangt, waarmee je meetings en uitjes plant en die al jouw contactgegevens voor je beheert. De online training ‘Outlook 2016’ leert je precies hoe je deze functies kunt gebruiken.

Voor wie is deze training?
Maak jij veel gebruik van e-mail en ben je benieuwd naar de toegevoegde waarde die Outlook te bieden heeft? Of heb je nog niet zoveel ervaring en wil je alles leren over e-mail? Of je nu ervaringsdeskundige of leek bent; in de online training ‘Outlook 2016’ maak je kennis met de vele handige functies die het programma te bieden heeft. En dat zijn er veel meer dan e-mail alleen. Het is namelijk een agenda, rolodex, planner en to-dolijst ineen!


Hoestart ik de training op?

Zodraje bent aangemeld staat de module direct klaar in je leeromgeving onder 'Mijntrainingen'. Je kunt dus meteen aan de slag! De training bevat ook eengroepsopdracht (WorkOut) waarmee je het onderwerp op een praktische manier kuntoefenen op de werkvloer. Deze opdracht ontvang je als bijlage van jeinschrijvingsbevestiging per e-mail.


De kosten voor een individueel lidmaatschap bij GoodHabitz zijn € 35,00 incl. BTW. Hiermee krijg je toegang tot alle online trainingen van GoodHabitz ter waarde van € 199,- ex BTW. Heeft de corporatie waar je werkzaam bent al een GoodHabitz lidmaatschap bij de Corporatie Academie dan worden deze kosten niet doorberekend.

Dit speciale aanbod is tijdelijk en wordt mede mogelijk gemaakt door FLOW.