Type opleiding
E-learning
Duur
12 tot 16 uur
Opslaan
Opslaan als favoriet Opgeslagen als favoriet

Omschrijving

Integrated Learning Papierloos vergaderen met Office 365 Digitaal vergaderen levert een hoop voordelen op ten opzichte van vergaderen en notuleren met papier. Heb je gedurende een vergadering informatie nodig uit een voorgaande vergadering? Dan hoef je niet terug te zoeken in stapels papier. Door de zoekfunctie vind je binnen enkele seconden de informatie die je zoekt. Fouten zijn digitaal veel makkelijker te corrigeren en de notulen zijn direct na de vergadering voor iedereen beschikbaar zonder dat deze moeten worden rondgestuurd.

Inleiding

Integrated Learning Papierloos vergaderen met Office 365 is gemaakt volgens het Integrated Learning leerconcept. Dit houdt in dat je effectief en efficiënt de training kunt volgen. Het toepassen van het Integrated Learning leerconcept maakt het aanschaffen van additionele opleidingsmaterialen, zoals boeken, overbodig. Integrated Learning Office 365 is erg geschikt voor zelfstudie (e-Learning) maar wie bieden deze ook in een klassikale variant aan. Ongeacht de cursusvorm blijft de inhoud van het cursusmateriaal altijd hetzelfde! N.B. Dit is de E-learning variant!

Met Integrated Learning Papierloos vergaderen met Office 365 heb je 12 maanden lang beschikking over de leerarrangementen van Teams, OneNote en PowerPoint. Alle onderwerpen van het leerarrangement worden vanuit een portal aangeboden waarin een nulmeting, theoriemodules en een toets zijn opgenomen. Het is mogelijk om het volledige programma te volgen, onderwerpen in de gewenste volgorde te doorlopen, te leren aan de hand van het persoonlijk opleidingsadvies of via Zoeken het betreffende onderdeel te volgen (microlearning).

Integrale nulmeting

Binnen de omgeving wordt een integrale nulmeting aangeboden. De nulmeting bevat alle applicaties welke binnen het leerarrangement worden aangeboden en geeft een algemeen beeld over hoe het met jouw kennis en vaardigheden binnen Office 365 gesteld is. Aan het einde van de nulmeting wordt een geautomatiseerd individueel opleidingsadvies getoond zodat je gericht kunt leren. Het opleidingsadvies laat zien welke onderdelen verbeterd kunnen worden, waarna je direct naar het betreffende onderdeel in de theoriemodule kunt gaan om de benodigde kennis en vaardigheden te ontwikkelen. Zo leer je alleen wat echt nodig is!

Integrale toets

Na het doorlopen van de theoriemodules kun je jouw training afsluiten door de integrale toets te maken. Is jouw score 75% of hoger? Download dan het certificaat!

Theoriemodules

Het is ook mogelijk om de theoriemodules van het leerarrangement in willekeurige volgorde, volledig en zonder het maken van een nulmeting te doorlopen. De onderwerpen uit de theoriemodules zijn op een leuke en prettige manier eigen te maken doordat er geleerd kan worden aan de hand van instructievideo's, interactieve simulaties, het maken van opdrachten, het downloaden van aanvullende opdrachten en/of digitaal naslagwerk.

Doel van deze opleiding

Tijdens de training wordt de volgende inhoud behandeld:

Een vergadering organiseren

 • De juiste vergaderopties instellen
 • Verschillende vergaderrollen
 • Verschillende vergaderruimten instellen

Het verloop van een vergadering

 • Verschillende vergaderruimten gebruiken
 • Notuleren binnen Teams
 • Eigen notities maken met OneNote
 • Presenteren m.b.v. PowerPoint
 • Whiteboard gebruiken
 • Een vergadering opnemen

Na de vergadering

 • Delen van bestanden (intern en extern)
 • Delen van notulen (intern en extern)
 • Delen van eigen notities uit OneNote

Informatie opzoeken uit voorgaande notulen d.m.v. zoekfunctie

Kosten

Onderdeel Prijs
Trainingsprijs € 95,-
Opleidingskosten
€ 95,-
Incompany training

Op zoek naar een op maat gemaakte training voor jouw organisatie of team? Vraag dan de incompany training aan.

Aanvragen

Vragen?

Bel of mail ons gerust.

info@watdoejijmorgen.nl
088 - 2032832