Duur
3 dagen
Opslaan
Opslaan als favoriet Opgeslagen als favoriet
Aanmelden
Wachtkamer

Omschrijving

In deze training leer je zelf het heft in eigen handen te nemen. Je krijgt inzicht in eigen drijfveren en overtuigingen en je leert deze effectiever in te zetten. Hierdoor ben je in staat situaties vanuit jouw persoonlijke kracht effectief te beïnvloeden.

Resultaat
Na het volgen van deze training heb je een duidelijk beeld van de persoonlijk bijdrage die jij wilt leveren in de werksituatie. Je zet een volgende stap in de manier waarop je jouw omgeving wilt beïnvloeden.

Doelgroep
Medewerkers die in hun rol duidelijker de eigen regie willen nemen en met een gerust hart knopen willen doorhakken in de werksituatie.

Doel van deze opleiding

Vooraf
De training start met een intakegesprek van 1 uur waarin je met de trainer bespreekt of het programma voldoende aansluit bij jouw persoonlijke leervraag. Tussen het intakegesprek en dag 2 wordt de 360 graden meting 'invloed' uitgezet. Deze meting geeft een helder beeld van hoe jouw beïnvloedingsgedrag door jezelf en je omgeving ervaren wordt. Je beantwoordt hiervoor zelf een vragenlijst en nodigt daarnaast 5 waarnemers uit.

Dag 1
Kennismaking en introductie van het programma. Naar aanleiding van een opdracht die je voorafgaand aan dag 1 maakt, deel je met groepsleden wat je uit de training wilt halen en welk concreet resultaat je wilt bereiken. Door de feedback van anderen ervaar je wat je al meebrengt op het gebied van persoonlijk leiderschap, waardoor je je doelstellingen kunt aanscherpen.

Dag 2
Tijdens de ochtend van dag 2 krijg je een terugkoppeling van de resultaten van de meting 'invloed'. 's Middags maken we een wandeling in de natuur, die je 'uit het hoofd' haalt. Met behulp van opdrachten kom je dicht bij je eigen drijfveren en ambitie. Hierdoor ervaar je duidelijk wat je als persoon bij wilt dragen aan je omgeving en hoe je hieraan richting kunt geven. Met de opbrengst van deze dag ga je aan de slag in je werkomgeving.

Omdat een gedeelte van deze dag buiten plaatsvindt, is wandelkleding (o.a. stevige schoenen) gewenst.

Dag 3
Tijdens dag 3 presenteer je in de groep welke acties je ondernomen hebt en wat je gecreeerd hebt in je werkomgeving. Je kiest hiervoor een eigen vorm. De groep vormt de spiegel voor ieders resultaten en is middel tot reflectie.

Werkwijze
In een groep van 6-8 deelnemers leer je met en van elkaar. De sfeer is informeel en nodigt uit om ervaringen te delen en eigen casuïstiek in te brengen. Naast de bijeenkomsten vindt met ieder individueel een intake- en coachgesprek plaats. Een gedeelte van het programma vindt plaats tijdens een wandeling in de natuur.

Kosten

Onderdeel Prijs
Training € 1.450,-
Opleidingskosten
€ 1.450,-
Incompany training

Op zoek naar een op maat gemaakte training voor jouw organisatie of team? Vraag dan de incompany training aan.

Aanvragen
Wachtkamer

Geen geschikte datum of locatie? Schrijf je in voor de wachtkamer. Dan houden we je op de hoogte van de nieuwe planning.

Inschrijven

Vragen?

Bel of mail ons gerust.

info@watdoejijmorgen.nl
088 - 2032832