Leer efficiënt presentaties opzetten met behulp van deze complete online training voor PowerPoint 2013.

Opleidingskosten
€ 35,-
Data, locatie en aanmelden
Data, locatie en aanmelden

Omschrijving

Wil jij weten hoe PowerPoint jou kan ondersteunen bij het geven van een presentatie? Of ben jij een ervaren PowerPoint-gebruiker die écht alle mogelijkheden wilt halen uit dit veelzijdige pakket? Dan is deze online training iets voor jou! Dia’s, secties, animaties, thema’s, effecten. In deze training leer je stap-voor-stap de taken uit te voeren waardoor jij met een professionele PowerPoint-presentatie voor de dag komt.

In de online training 'PowerPoint 2013' worden alle benodigde taken voor het maken van een professionele presentatie met PowerPoint 2013 behandeld. De training is praktisch en taakgericht van opzet. Na het doorlopen van de training ben je helemaal gereed om de mogelijkheden van PowerPoint 2013 volop in je dagelijkse werk te benutten.

In de online training komen de volgende onderwerpen aan bod:
  • Presentaties beheren en delen
  • Een presentatie indelen
  • Een dia indelen
  • Werken met afbeeldingen en video's
  • Een presentatie voorbereiden
  • Een presentatie vertonen
Hoe start ik de training op?
Zodra je bent aangemeld staat de module direct klaar in je leeromgeving onder 'Mijn trainingen'. Je kunt dus meteen aan de slag! De training bevat ook een groepsopdracht (WorkOut) waarmee je het onderwerp op een praktische manier kunt oefenen op de werkvloer. Deze opdracht ontvang je als bijlage van je inschrijvingsbevestiging per e-mail.

De kosten voor een individueel lidmaatschap bij GoodHabitz zijn € 35,00 incl. BTW. Hiermee krijg je toegang tot alle online trainingen van GoodHabitz ter waarde van € 199,- ex BTW. Heeft de corporatie waar je werkzaam bent al een GoodHabitz lidmaatschap bij de Corporatie Academie dan worden deze kosten niet doorberekend.

Dit speciale aanbod is tijdelijk en wordt mede mogelijk gemaakt door FLOW.