Online training waarin je alles leert over het opzetten en verzorgen van een heldere en boeiende presentatie.

Opleidingskosten
€ 35,-
Data, locatie en aanmelden
Data, locatie en aanmelden

Omschrijving

Verzorg jij wel eens presentaties bij een klant? Of ben je misschien gevraagd om een presentatie te houden voor de afdeling waar je werkt? Niets is zo fijn als een presentatie die echt geslaagd is. En niets is zo vervelend als een mislukte presentatie. Maar... gelukkig kun je het allemaal leren: met de online training Presenteren. Leer doelgericht te presenteren. Weet ‘waarom’ je presenteert. Hoe je een presentatie slim opbouwt en hoe je ervoor zorgt dat je een onvergetelijke indruk maakt. Start meteen!
De online training ’Presenteren' zorgt ervoor dat jij doelgericht en slim presenteert. Weet waarom je presenteert en zorg voor een heldere structuur. Na de online training ’Presenteren' laat je een onuitwisbare indruk achter als je gaat presenteren.In de training worden de volgende onderwerpen behandeld:
  • De perfecte presentatie
  • Het doel van je presentatie
  • De opbouw van je presentatie
  • Je publiek boeien
  • Showtime!
De online training ’Presenteren' bestaat uit onder andere magazines, een interview, een scan, video’s, animaties, opdrachten en quizzen.

Hoestart ik de training op?

Zodraje bent aangemeld staat de module direct klaar in je leeromgeving onder 'Mijntrainingen'. Je kunt dus meteen aan de slag! De training bevat ook eengroepsopdracht (WorkOut) waarmee je het onderwerp op een praktische manier kuntoefenen op de werkvloer. Deze opdracht ontvang je als bijlage van jeinschrijvingsbevestiging per e-mail.


De kosten voor een individueel lidmaatschap bij GoodHabitz zijn € 35,00 incl. BTW. Hiermee krijg je toegang tot alle online trainingen van GoodHabitz ter waarde van € 199,- ex BTW. Heeft de corporatie waar je werkzaam bent al een GoodHabitz lidmaatschap bij de Corporatie Academie dan worden deze kosten niet doorberekend.

Dit speciale aanbod is tijdelijk en wordt mede mogelijk gemaakt door FLOW.