Opslaan
Opslaan als favoriet Opgeslagen als favoriet

Omschrijving

Lichaamsbeweging is gezond. En toch bewegen we steeds minder. Thuiswerken en/of een kantoorbaan dragen helaas niet bij aan een betere gezondheid. Wil je even opladen tijdens je werk doe dan mee aan een van de breaks van Walter.

In de Top2Toe les gooi je al je spieren los, van top tot teen. Met eenvoudige oefeningen (bewegingen, stretching en lichte kracht) maken we in 30 minuten het hele lichaam los en ben je weer klaar voor het vervolg op de dag.

Qi Gong
is een onderdeel van de Chinese leer, bedoeld om de lichamelijke en geeste¬lijke gezondheid te behouden/verbeteren. Qi staat voor (levens)energie; Gong is kunst of vaardigheid. In deze Qi Gong les van 30 minuten doen we ontspannen(de) bewe¬ging¬en, voornamelijk van het bovenlichaam in combinatie met een rustige, bewuste adem¬haling. Je laadt je energie op, zodat je er daarna weer lekker tegenaan kunt.

Kokyū (呼吸)
betekent ademhaling in het Japans. Het gaat om een stevige ademhaling, kort en krachtig in en krachtig uit. De ademhaling gaat gepaard met een serie bewe¬ging¬en van de armen/schouders, die we enkele keren herhalen. Je kunt het resultaat direct voelen. Deze Kokyū les duurt 30 minuten. Er kunnen maximaal 10 personen aan meedoen en je moet zichtbaar in beeld zijn.

Walter Volgers vertelt
: Al heel wat jaren ben ik werkzaam bij Woonwaard. Sinds 2016 als bestuursadviseur; daarvoor was ik communicatieadviseur bij Woonwaard.

Al meer dan 30 jaar heb ik een grote passie: karate(do). En ik hou van sporten die het karate ondersteunen, zoals hardlopen, fitness en kanoën. Ik train minimaal vier keer per week (altijd te weinig) en geef regelmatig les. In 2009 kwam ik aanraking met Qi Gong, een Chinese ademhalings- en bewegingsleer, dat ik sindsdien beoefen, net als de Japanse variant Kokyū. En ik ben sportmasseur.


De rode draad door al die zaken: lichaam, geest en energie. Daarom bied ik voor Project Loopbaan verschillende activiteiten die een of meerdere componenten daarvan in zich hebben.


Top2Toe:
Dinsdag 5 oktober, 11.30 uur
Qi Gong: Maandag 11 oktober, 13.00 uur
Kokyü: Donderdag 28 oktober, 13.00 uur

Bij Top2Toe en Qj Gong max 300 deelnemers in Teams en bij Kokyü max 10 deelnmers in Teams.


Zorg voor soepel zittende (boven)kleding en een goed geventileerde ruimte.

LET OP! Je dient je voor elke workshop apart in te schrijven.


Planning

Datum Tijd Locatie Aanmelden
28-10-2021
13:00 - 13:30
Thuis
Aanmelden
Datum, tijd & locatie
28-10-2021 13:00 - 13:30
Online - Thuis
Opleidingskosten
€ 0,-
Incompany training

Op zoek naar een op maat gemaakte training voor jouw organisatie of team? Vraag dan de incompany training aan.

Aanvragen
Wachtkamer

Geen geschikte datum of locatie? Schrijf je in voor de wachtkamer. Dan houden we je op de hoogte van de nieuwe planning.

Inschrijven

Vragen?

Bel of mail ons gerust.

info@watdoejijmorgen.nl
088 - 2032832