Opslaan
Opslaan als favoriet Opgeslagen als favoriet
Aanmelden
Wachtkamer

Omschrijving

Heb jij ook wel eens last van opvliegers, stemmingswisselingen, kort lontje, slecht slapen, onregelmatige cyclus, vergeetachtigheid..? Dan ben je misschien wel in de overgang. Veel vrouwen weten niet precies wat de overgang is, wanneer die begint en wat er met hun lichaam gebeurt. Het gaat niet alleen over opvliegers en slecht slapen, er zijn meer facetten waar de vrouw last van kan hebben. Het is een individueel proces.

Hanneke Molenaar, verpleegkundig overgangsconsulent, vertelt
: ´tijdens de workshop is er aandacht voor de grote hormonale veranderingen, de effecten op lichamelijk en geestelijk gebied en het dagelijkse functioneren. Je krijgt tips en adviezen over o.a. voeding, beweging, stress en ademhaling.

Deze workshop is voor iedereen die geïnteresseerd is in de overgang.

Over Hanneke

Lekker in je vel zitten, zowel mentaal en lichamelijk is voor mij heel belangrijk. We willen ons toch allemaal fit en vitaal voelen! Sinds 13 jaar werk ik als Verpleegkundig Overgangsconsulente in Houten en ‘s – Hertogenbosch en geef op afstand/online workshops en consulten. Daarnaast ook al een aantal jaren ervaringsdeskundige met de overgang. Door het volgen van diverse opleidingen heb ik goede kennis opgedaan en een mooie praktijk neergezet.Geweldig om na een aantal consulten vrouwen hun leven weer in eigen hand te zien nemen en met de adviezen verder te kunnen gaan.

Het maximale aantal deelnemers is 12. Dus VOL = VOL.
De training wordt gegevens via Teams.

Opleidingskosten
€ 0,-
Incompany training

Op zoek naar een op maat gemaakte training voor jouw organisatie of team? Vraag dan de incompany training aan.

Aanvragen
Wachtkamer

Geen geschikte datum of locatie? Schrijf je in voor de wachtkamer. Dan houden we je op de hoogte van de nieuwe planning.

Inschrijven

Vragen?

Bel of mail ons gerust.

info@watdoejijmorgen.nl
088 - 2032832