Opslaan
Opslaan als favoriet Opgeslagen als favoriet
Aanmelden
Wachtkamer

Omschrijving

Project Loopbaan biedt deze nieuwe, driedaagse training aan: omgaan met stress voor meer veerkracht en plezier in je leven. In Nederland heeft maar liefst 15,7% van de beroepsbevolking te maken met stress en burn-out. Slechts een klein gedeelte daarvan gaat voor advies naar de huisarts. Toch is er veel te doen aan het verminderen van stress.

Wat ga je leren?
In deze 3-daagse training leer je wat de symptomen van stress zijn en leer je ze bij jezelf herkennen. Je krijgt inzicht in de mogelijke oorzaken die bij jou stress oproepen en ontvangt methoden en technieken om stress te lijf te gaan en te voorkomen. Na deze training heb jij tools in handen om jouw veerkracht te vergroten en meer plezier in je leven te brengen. In deze training worden theorie en praktijk met elkaar afgewisseld. Dat betekent dat er voor jezelf werk aan de winkel is. De training bestaat uit 3 dagen met daartussen 2 weken, waarin jij een aantal opdrachten doet.

Het programma:
Dag 1: stress en een gezond lichaam.
Tijdens deze dag staan we stil bij wat stress met jouw lichaam doet en de risico’s die stress veroorzaakt. Ook krijg je inzicht hoe voeding, slapen en beweging je kunnen helpen stress te lijf te gaan.

Dag 2: stress en een gezonde geest
Tijdens deze dag staan we stil bij wat stress met je geest doet. Je krijgt inzicht in de dieperliggende oorzaken van stress, de balans op je diverse levensgebieden, het omgaan met je grenzen en we besteden aandacht aan mindfulness en ontspanning.

Dag 3: omgaan met stress
In de eerste 2 dagen heb je al veel informatie gekregen over stress, heb je geleerd hoe je stress bij jezelf herkent en hoe je stress vermindert. We bekijken hoe je in verschillende situaties om kunt gaan om stress te verminderen of te voorkomen, bijvoorbeeld op het werk. We ronden de training af door een persoonlijk plan van aanpak te maken.

De groep
De groep bestaat uit maximaal 6 deelnemers, zodat er voldoende tijd is voor persoonlijke aandacht en interactie met elkaar. De training gaat zeker door als er minimaal 3 deelnemers zijn.

Investering
De training kost € 325,00 (all-in) per deelnemer. Overleg met de afdeling P&O of je deze training uit je persoonlijk loopbaanbudget (LOB) kunt vergoeden.

Trainer:
Deze training wordt verzorgd door Petra Schriek, ervaringsdeskundige. Omdat er weinig begeleiding en inzicht was toen ik zelf uitviel door burn-out, ben ik mij gaan verdiepen in het onderwerp en heb een opleiding gevolgd tot stress- en burn-outcoach. Met deze kennis en ervaring wil ik anderen helpen de regie op het eigen leven terug te krijgen en weer ontspanning en plezier te ervaren.

Kosten

Onderdeel Prijs
Training € 325,-

Ervaringen (4)

Anoniem
Anoniem
november 2022
Goed
Anoniem
Anoniem
november 2022
Goede en duidelijke informatie. Genoeg interactie.
Anoniem
Anoniem
november 2022
Veel nuttige informatie en een veilige omgeving om jezelf kwetsbaar op te stellen.
Anoniem
Anoniem
november 2022
Persoonlijk, kleine groep met tijd voor elkaar. Goede lokatie en mooie interactie.
Opleidingskosten
€ 325,-
Ervaringsscore
8.2
(5)
Incompany training

Op zoek naar een op maat gemaakte training voor jouw organisatie of team? Vraag dan de incompany training aan.

Aanvragen
Wachtkamer

Geen geschikte datum of locatie? Schrijf je in voor de wachtkamer. Dan houden we je op de hoogte van de nieuwe planning.

Inschrijven

Vragen?

Bel of mail ons gerust.

info@watdoejijmorgen.nl
088 - 2032832