Opslaan
Opslaan als favoriet Opgeslagen als favoriet
Aanmelden
Wachtkamer

Omschrijving

Een interactieve, praktische workshop waarin jij centraal staat! Hoe ga jij fit en vitaal de zomer in? Welke stappen kun je nu al nemen om straks ontspannen op dat terrasje te kunnen zitten. Een gezonde leefstijl staat in deze workshop centraal. Een gezonde leefstijl bestaat niet alleen uit gezonde voeding en bewegen maar gaat ook over voldoende ontspanning, het tegengaan van stress, goed slapen en zingeving.

Leer meer over een gezonde leefstijl en ga hier direct mee aan de slag!

Susan Stavenuiter, leeftijlcoach en yogadocent, vertelt: ‘
Dit is een interactieve, praktische workshop waarin jij centraal staat! Hoe ga jij fit en vitaal de zomer in? Welke stappen kun je nu al nemen om straks ontspannen op dat terrasje te kunnen zitten? Een gezonde leefstijl staat in deze workshop centraal.

Voorafgaand aan deze workshop wordt je gevraagd een vragenlijst in te vullen. De uitslag van deze vragenlijst geeft jou een goed inzicht in je eigen positieve gezondheid, en is een startpunt om van daaruit aan verdere vitaliteit te werken. De uitslag van deze vragenlijst hoeft niet gedeeld te worden..

Het maximale aantal deelnemers is 15. Dus VOL = VOL.
De training wordt gegevens via Teams.

Opleidingskosten
€ 0,-
Incompany training

Op zoek naar een op maat gemaakte training voor jouw organisatie of team? Vraag dan de incompany training aan.

Aanvragen
Wachtkamer

Geen geschikte datum of locatie? Schrijf je in voor de wachtkamer. Dan houden we je op de hoogte van de nieuwe planning.

Inschrijven

Vragen?

Bel of mail ons gerust.

info@watdoejijmorgen.nl
088 - 2032832