Opslaan
Opslaan als favoriet Opgeslagen als favoriet

Omschrijving

Wil je jezelf ontwikkelen, weten waar je voor staat en vol energie door het leven gaan? Dan is het programma van ONTLAAT iets voor jou!

Op 20 september organiseren Ankie en Renate van ONTLAAT een webinar en nemen zij je alvast mee in ‘De reis van je leven’.

De Reis van je leven is een online opleiding van 8 maanden waarmee je op eigen tempo aan de slag gaat met allerlei thema’s en je meer en meer over jezelf komt te weten. Alles komt aan bod: mindset, zingeving, lijf, werk, gevoel en omgeving. Binnen de opleiding worden verschillende vormen aangeboden zoals podcasts, meditaties, masterclasses en oefeningen. Iedere maand kun je minimaal 3 tot 4 uur geïnspireerd raken en lekker aan de slag. Klik hier voor een kleine impressie.

Het programma leidt tot nieuwe inzichten, focus en energie, heeft diepgang en is tegelijkertijd heel praktisch en actueel. Juist in deze tijd is het zinvol om met jezelf aan de slag te gaan en je weerbaarheid te vergroten.

Tijdens het webinar van 20 september maak je kennis met Ankie & Renate, krijg je een doorkijk van het programma, kun je al wat ervaring opdoen en is er ruimte voor vragen en interactie
.

Ben je nieuwsgierig geworden? Bekijk dan alvast de website www.ontlaat.nl, dan krijg je ook een beeld van Ankie en Renate.

Wil je eerst meer weten en ervaren? Meld je dan aan voor het webinar op 20 september van 15.30 uur tot 16.30 uur. Een aantal dagen voor het webinar ontvang je de link.

We zien je dan!

Renate & AnkieONTLAAT online academie

Opleidingskosten
€ 0,-
Incompany training

Op zoek naar een op maat gemaakte training voor jouw organisatie of team? Vraag dan de incompany training aan.

Aanvragen

Vragen?

Bel of mail ons gerust.

info@watdoejijmorgen.nl
088 - 2032832