Type opleiding
Klassikaal
Opslaan
Opslaan als favoriet Opgeslagen als favoriet

Omschrijving

Het corona-tijdperk vraagt veel van ons aanpassingsvermogen op mentaal, fysiek en emotioneel vlak. Goed voor jezelf blijven zorgen is daarom extra belangrijk. Helaas hebben we thuis niet altijd een goede werkplek. Heel de dag achter je bureau, thuis of op kantoor, is verre van ideaal voor je lichaam (en geest) en kan stress, nekpijn, pijnlijke schouders en last van je (onder)rug opleveren. Maar ja, wat kun je eraan doen? Ons werk vindt nou eenmaal plaats achter een computer. Het antwoord is simpel; Yoga. Yoga is niet alleen beweging en ontspanning, maar houdt ons geestelijk en lichamelijk in balans. Dit klinkt misschien ‘zweverig’ en misschien dat je collega’s er iets van vinden als jij Yoga gaat doen, maar trek je er niks van aan! Voor je het weet, doen zij ook mee, omdat ze jou nooit meer horen over pijnlijke nek en schouderklachten.

Wie ben ik?
Ik ben Monita, ook wel Mo genoemd. Ik ben zelfstandig ondernemer en help mensen en organisaties bij het ontdekken van hun Passie, Identiteit en Talent tijdens de PITstop; Een combinatie van zelfbewustwording en talentontwikkeling. Daarnaast ben ik ook yogadocente en geef ik online kantoor-yoga en stoelyoga aan dementerende ouderen bij verzorgingstehuizen. Vitaliteit vind ik erg belangrijk omdat het in positieve zin bijdraagt aan een gezond en gelukkig leven.

Yoga is een laagdrempelige manier om even lekker te ontspannen, je spieren te gebruiken én het werkt stressverlagend. Je hoeft geen ervaring te hebben met yoga. Iedereen kan meedoen, ook als je niet lenig bent! Alle oefeningen worden rustig uitgevoerd.

Yoga zorgt voor rust in je hoofd, meer focus en meer energie. Maar, ...je bent gewaarschuwd! Het kan een verslavende uitwerking hebben;)

Doe je ook mee met de online yogales vanuit jouw woonkamer?

Het maximale aantal deelnemers is 300.
De training wordt gegevens via Teams.

Je hebt nodig; een yoga /fitnessmatje, een dekentje, warme sokken…en de volledige overgave om even helemaal niets te ‘moeten’.


Opleidingskosten
€ 0,-
Incompany training

Op zoek naar een op maat gemaakte training voor jouw organisatie of team? Vraag dan de incompany training aan.

Aanvragen

Vragen?

Bel of mail ons gerust.

info@watdoejijmorgen.nl
088 - 2032832