Online training waarin je leert hoe je jeloopbaanplanning in eigen hand neemt.Verhoog je inzetbaarheid op het werk en jeemployability op de arbeidsmarkt.

Opleidingskosten
€ 35,-
Data, locatie en aanmelden
Data, locatie en aanmelden

Omschrijving

Loopbaanplanning, mobiliteit, employability. Daar kun je aan werkenmet de online training Regisseer je eigen loopbaan. In een tijd waarinorganisaties volop in verandering zijn, is het goed om je inzetbaarheidop je werk te verhogen en tegelijkertijd je carrièreplanning in eigen handte nemen.
In de online training Regisseer je eigen loopbaan krijg je een nuchtere kijk op werken in relatie tot jezelf. Door jezelf te zijn, gebruik te maken van je sterke punten en van je netwerk leer je meer uit je
loopbaan te halen.

Voor wie is deze training?
Heb jij het gevoel dat je vastgeroest raakt in je werk? Dat je er een draaiaan zou moeten geven? Dat je méér kunt? Of dat je kwaliteiten misschienwel op een heel ander terrein liggen? In dat geval is de online trainingRegisseer je eigen loopbaan een goed startpunt om weer de baas teworden over jouw werk. De training bestaat uit 5 onderdelen die elk ongeveer 30 minuten duren:
  1. Een open mind
  2. Willen, kunnen, doen, zijn
  3. Grote vermogens
  4. Netwerken
  5. Aan het werk!


Hoestart ik de training op?

Zodraje bent aangemeld staat de module direct klaar in je leeromgeving onder 'Mijntrainingen'. Je kunt dus meteen aan de slag! De training bevat ook eengroepsopdracht (WorkOut) waarmee je het onderwerp op een praktische manier kuntoefenen op de werkvloer. Deze opdracht ontvang je als bijlage van jeinschrijvingsbevestiging per e-mail.


De kosten voor een individueel lidmaatschap bij GoodHabitz zijn € 35,00 incl. BTW. Hiermee krijg je toegang tot alle online trainingen van GoodHabitz ter waarde van € 199,- ex BTW. Heeft de corporatie waar je werkzaam bent al een GoodHabitz lidmaatschap bij de Corporatie Academie dan worden deze kosten niet doorberekend.

Dit speciale aanbod is tijdelijk en wordt mede mogelijk gemaakt door FLOW.