Type opleiding
Klassikaal
Opslaan
Opslaan als favoriet Opgeslagen als favoriet
Aanmelden
Wachtkamer

Omschrijving

Woningcorporatie bieden een veilige vaste woon- en verblijfplaats aan 4 miljoen huurders. Een uitdagende taak voor managers van corporaties in maatschappelijk speelveld met veel ontwikkelingen. Om u als manager te versterken bieden wij een uitdagende reis aan. Zo blijft u ontdekken en realiseert u duurzame ontwikkeling in uw corporatie.

Het vertrek punt van dit reisprogramma is uw praktijk en de doelen voor uw corporatie op dit moment. Door de inbreng van uw eigen praktijk en ervaringen zal dit verrassende reisprogramma een persoonlijke en team ervaring voor u op maat zijn. U komt tot inzicht hoe u vanuit uw eigen kracht, samen met collega's de doelstellingen van uw corporatie krachtig kunt realiseren. In een wereld waarin u gewend bent aan veel prikkels, dagen we jullie uit om te focussen en tot de essentie te komen. We realiseren samen diepe reflectie doordat u zichzelf spiegelt.

Doel van deze opleiding

Wij nemen u en uw collega's mee op vier reizen. Per reis is hieronder kort beschreven wat uw reisleider heeft voorbereid en op het programma staat:

De reis 'Ik' en 'Team'
Check in op donderdag 13.00 uur, check out op zaterdag 13.00 uur. De kosten voor deze reis bedragen: € 6.280,55 incl. 1e overnachting, excl. 2e overnachting.

 • Talenten, ambitie, waarden
 • Openheid vs kwetsbaarheid
 • Heldere focus op jezelf en team
 • Visie helder?

De reis 'Online'
E-coaching en online leren. De kosten voor de Online reis bedragen: € 1.175,-

 • E-coaching
 • Online leiderschap
 • Teamcultuur
 • > 15 andere titels

De reis 'Organisatie'
Een sessie van 1 dag, e-coaching en praktijk leren. Hiervoor bedragen de kosten: € 1.737,50.

 • Hoe gaan we om met veranderen?
 • Hoe zetten we zaken in gang?
 • Hoe borgen we eigenaarschap?

De reis 'Thuiskomen'
E-coaching en praktijk leren. De kosten voor deze reis bedragen: € 790,-.

Omdat er veel te ontdekken valt, combineren we reis 'Ik' en 'Team'. Want samen ontdekken heeft meer impact. Daarna volgt de reis 'Online'. Samen met uw collega's doorloopt u inspirerende online leerreizen over leiderschap en teamontwikkeling waarbij u elkaars supporter bent. De reizen 'Organisatie' en 'Thuiskomen' lijken kort, maar bestaan grotendeels uit praktijkopdrachten, waarin u het doel realiseert dat u voor ogen hebt. Zo wordt ontwikkelen en werken één. Bij de reis 'Thuiskomen' kunt u een ouderwetse strippenkaart aanschaffen waarmee u de reis verlengd op uw voorwaarden. Schakel bijvoorbeeld een embedded coach in of zet andere leeractiviteiten samen met Schouten & Nelissen in gang.

De reizen zijn modulair te boeken waarbij u de reis 'Ik' en 'Team' altijd samen boekt. Want ieder teamlid draagt vanuit zijn eigen talenten, ambitie en waarden bij aan het team dat u samen vormt. De reiskosten staan hierboven vermeld.

Kosten

Onderdeel Prijs
Training € 9.983,05
Opleidingskosten
€ 9.983,05
Incompany training

Op zoek naar een op maat gemaakte training voor jouw organisatie of team? Vraag dan de incompany training aan.

Aanvragen
Wachtkamer

Geen geschikte datum of locatie? Schrijf je in voor de wachtkamer. Dan houden we je op de hoogte van de nieuwe planning.

Inschrijven

Vragen?

Bel of mail ons gerust.

info@watdoejijmorgen.nl
088 - 2032832