Type opleiding
E-learning
Duur
4 x 1 uur
Opslaan
Opslaan als favoriet Opgeslagen als favoriet
Aanmelden
Wachtkamer

Omschrijving

We hebben wat nieuws! En misschien is dit juist iets voor jou. Heb je zin om weer een stap in je loopbaan te maken? Dit loopbaantraject geeft je handvatten om met de uitkomst van je Loopbaanwijzer daadwerkelijk aan de gang te gaan. Samen in een groep met ruimte voor het online uitwisselen van ervaringen, kennis en netwerken. Gedurende een kleine twee maanden werk je in kleine stapjes aan een ontwikkel- of loopbaanplan. Aan de orde komen dezelfde onderwerpen als in de klassikale of online training, maar we verdiepen het met persoonlijke coaching en extra opdrachten.
Je krijgt inzicht in de onderdelen van het loopbaanrapport en hoe je het kan interpreteren. Je onderzoekt jouw talenten, rollen, waarden en groeipunten. Komen ze genoeg aan bod? Weet jij jouw toegevoegde waarde te benoemen en hoe kan je dit zichtbaar maken binnen je team en rol? Als je behoefte hebt aan meer uitdaging of verdieping in je werk, op welke wijze kan je dit organiseren? Breng je netwerk in kaart en hoe kan je dat voor jezelf zo goed mogelijk inzetten? Welke drie stappen zou je kunnen ondernemen om meer plezier en inhoud in je werk te beleven? Welke hulp zou je hierbij goed kunnen gebruiken? Heeft iemand in de groep misschien een contact?

Resultaat
  • Je hebt inzicht in: Wie ben ik? Wat kan ik? Wat wil ik?
  • Je weet of jouw talenten, rollen, waarden en groeipunten voldoende aan bod komen in je huidige situatie.
  • Je kunt jouw unieke toegevoegde waarde onder woorden brengen.
  • Je kunt jouw toegevoegde waarde zichtbaar maken in woord, beeld en in netwerken.
  • Je hebt inzicht in hoe netwerken werkt en je kunt je eigen netwerk in kaart brengen.
  • Je hebt een aanzet gemaakt met jouw persoonlijke actieplan.
Doelgroep
De training is bedoeld voor corporatiemedewerkers, die de uitkomsten uit de Loopbaanwijzer willen verdiepen door uit te wisselen met anderen en behoefte hebben aan online persoonlijke coaching. In de online bijeenkomsten wordt een aantal thema’s behandeld en in de coaching wordt dit persoonlijk uitgediept.

Kosten
Er zijn geen kosten verbonden aan het deelnemen aan deze online bijeenkomsten. De drie gesprekken met een FLOW-loopbaanadviseur krijg je na inlevering van bijbehorende vouchers.

Doel van deze opleiding

Dit programma is opgebouwd uit vier online bijeenkomsten met een kleine groep en in de tussentijd een individueel coachingsgesprek. En je krijgt een duo-opdracht met een andere deelnemer en een voorbereidingsopdracht.
We beginnen met de uitnodiging aan jou om de Loopbaanwijzer tests te gaan maken. Hier rolt een rapport uit met waardevolle informatie over jezelf. We vragen je dit rapport te bekijken en je vragen te verzamelen. In de eerste online groepsbijeenkomst maak je kort kennis met je trainer en groep. Je krijgt uitleg over het Loopbaanwijzer-rapport en je kunt je vragen kwijt. In het persoonlijk coachingsgesprek kun je dit verdiepen. Waar liggen jouw accenten, wat kun je kwijt in je huidige werk, wat mis je? De tweede online groepsbijeenkomst gaat over personal branding en netwerken. In de derde bijeenkomst staat het werken aan je actieplan centraal. In de laatste individuele coaching stellen jullie samen je loopbaan-ontwikkelroute vast. Wat ga je onderzoeken, creëren of onderhandelen? Als afronding van het traject houden we nog een online terugkomsessie na drie weken. Is iedereen op koers? Heeft iemand nog hulp nodig? Go!

Werkwijze
Je wordt met verschillende werkvormen uitgenodigd om aan de slag te gaan. Vooraf krijg je een werkboekje toegestuurd en een handige instructie over de online-instellingen die je kunt voorbereiden. Afwisselend werk je zelfstandig aan een opdracht, diep je thema's in kleine break-outrooms verder uit en geef/krijg je feedback. Daarnaast heb je na de eerste drie bijeenkomsten een individueel coachingsgesprek wat je de mogelijkheid geeft om geheel op maat jouw vraag, situatie en acties uit te diepen. Deze aanpak levert jou een gemotiveerd plan om een volgende stap te gaan maken in je loopbaan.
Opleidingskosten
€ 0,-
Incompany training

Op zoek naar een op maat gemaakte training voor jouw organisatie of team? Vraag dan de incompany training aan.

Aanvragen
Wachtkamer

Geen geschikte datum of locatie? Schrijf je in voor de wachtkamer. Dan houden we je op de hoogte van de nieuwe planning.

Inschrijven

Vragen?

Bel of mail ons gerust.

info@watdoejijmorgen.nl
088 - 2032832