Type opleiding
Klassikaal
Duur
4 x 1 uur online training en 3 x 1 uur online coaching
Opslaan
Opslaan als favoriet Opgeslagen als favoriet
Aanmelden
Wachtkamer

Omschrijving

Heb je zin om weer een stap in je loopbaan te maken? Heb je de loopbaanwijzer op Flowweb gemaakt en smaakt dit naar meer? Dit programma geeft je handvatten om met de uitkomsten daadwerkelijk aan de slag te gaan. In vier kleine, online, 2- wekelijkse bijeenkomsten behandelen we een thema.

Aan bod komt:

  • Je talenten wakker kussen
  • Je toegevoegde waarde scherp hebben
  • Goed je netwerk inzetten
  • Een actieplan maken.

Je krijgt drie coachingsgesprekken om jouw vraag goed uit te diepen. In kleine stapjes werk je toe naar een ontwikkel- of loopbaanplan wat bij jouw gewenste koers past.

Resultaat

  • Je hebt inzicht in: Wie ben ik? Wat kan ik? Wat wil ik?
  • Je weet of jouw talenten, rollen, waarden en groeipunten voldoende aan bod komen in je huidige situatie.
  • Je kunt jouw unieke toegevoegde waarde onder woorden brengen.
  • Je kunt jouw toegevoegde waarde zichtbaar maken in woord, beeld en in netwerken.
  • Je hebt inzicht in hoe netwerken werkt en je kunt je eigen netwerk in kaart brengen.
  • Je hebt een aanzet gemaakt met jouw persoonlijke actieplan.


Doelgroep

De training is bedoeld voor corporatiemedewerkers, die de uitkomsten uit de Loopbaanwijzer willen verdiepen door uit te wisselen met anderen en behoefte hebben aan online persoonlijke coaching. In de online bijeenkomsten wordt een aantal thema’s behandeld en in de coaching wordt dit persoonlijk uitgediept.

Extra bijzonderheden

Voorafgaand aan de training zal een kort intakegesprek plaatsvinden om alvast je loopbaanvraag samen te onderzoeken Daarnaast vragen we je ter voorbereiding op de eerste online bijeenkomst, de loopbaanwijzer te maken. Tussen de bijeenkomsten door geven we je een voorbereidingsopdracht.

Kosten

Er zijn geen kosten verbonden aan het deelnemen aan deze online bijeenkomsten. Deze bijeenkomsten worden gefinancierd door subsidie van FLOW. De drie gesprekken met een FLOW-loopbaanadviseur krijg je na inlevering van bijbehorende vouchers.

Doel van deze opleiding

We beginnen met de uitnodiging aan jou om de Loopbaanwijzer te gaan maken. Hier rolt een rapport uit met waardevolle informatie over jezelf. We vragen je dit rapport te bekijken en je vragen te verzamelen. In de eerste online groepsbijeenkomst maak je kort kennis met je trainer en groep. Je krijgt uitleg over het Loopbaanwijzer-rapport en je kunt je vragen kwijt. In het persoonlijk coachingsgesprek kun je dit verdiepen. Waar liggen jouw accenten, wat kun je kwijt in je huidige werk, wat mis je?
De tweede online groepsbijeenkomst gaat over personal branding en netwerken. In de derde bijeenkomst staat het werken aan je actieplan centraal. In de laatste individuele coaching stel je jouw loopbaan-ontwikkelroute vast. Wat ga je onderzoeken, creëren, leren of onderhandelen? Als afronding van het traject houden we nog een online terugkomsessie na drie weken. Is iedereen op koers? Heeft iemand nog hulp nodig? Go!

Werkwijze
Dit programma is opgebouwd uit vier online bijeenkomsten met een kleine groep, maximaal 8 deelnemers. Zodat iedereen aan bod kan komen tijdens de meetings en gestimuleerd kan worden bij elkaar in de keuken te gaan kijken en zo ieders eigen netwerk te gaan vergroten. Vervolgens krijgt iedere deelnemer drie persoonlijke online coaching gesprekken om de diepte in te gaan en daadwerkelijk een loopbaan- ontwikkelplan af te ronden. Schematisch ziet de tijdsinvestering er als volgt uit;

Intakegesprek+/- 1 week voorafgaand aan eerste bijeenkomst
Online bijeenkomst 1Volgens planning
Coaching 1Datum & Tijd in overleg met trainer
Online bijeenkomst 2Volgens planning
Coaching 2Datum & Tijd in overleg met trainer
Online bijeenkomst 3Volgens planning
Coaching 3Datum & Tijd in overleg met trainer
Online bijeenkomst 4Volgens planning

Kosten

Onderdeel Prijs
Trainingsprijs € 0,-
Opleidingskosten
€ 0,-
Incompany training

Op zoek naar een op maat gemaakte training voor jouw organisatie of team? Vraag dan de incompany training aan.

Aanvragen
Wachtkamer

Geen geschikte datum of locatie? Schrijf je in voor de wachtkamer. Dan houden we je op de hoogte van de nieuwe planning.

Inschrijven

Vragen?

Bel of mail ons gerust.

info@watdoejijmorgen.nl
088 - 2032832