Opslaan
Opslaan als favoriet Opgeslagen als favoriet

Omschrijving

Op 1 en 2 november organiseert Kracht in Mobiliteit samen met KLIMMR en Samenwerk@Corporatie de OR-2 daagse, specifiek voor corporatie-medewerkers. Een unieke gelegenheid om van en met elkaar te leren en nieuwe kennis op te doen. Leg tijdens deze twee dagen ook contact met OR-leden van andere corporaties en vergroot zo je netwerk.
Deelname staat open voor OR-leden van corporaties aangesloten bij één van de drie samenwerkingsverbanden. Of je nu een nieuw OR-lid bent dat zijn of haar eerste stappen zet of een doorgewinterde professional die zoekt naar nieuwe inspiratie.
Deze dagen zijn, i.s.m. OR-leden, speciaal ontworpen om aan de behoeften van iedereen te voldoen. Het programma van deze twee dagen delen we binnenkort.
Voor wie is deze workshop?
Uitsluitend voor OR-leden.
Praktische informatie:
  • De workshops zijn klassikaal.
  • De training duurt 2 dagen inclusief overnachting en eten.
De kosten voor deze training bedragen € 650,- (incl. BTW, materialen, overnachting en catering) per persoon. Je kunt dit mogelijk betalen uit jouw individueel loopbaanontwikkelingsbudget (cao). Stem dit af met je leidinggevende of HR/P&O. We factureren het aan jouw woningcorporatie. Het wordt door jouw woningcorporatie ingehouden van je individueel loopbaanontwikkelingsbudget. Afmelden kan kosteloos tot drie weken van tevoren, anders worden de deelnamekosten bij je in rekening gebracht.
N.B. wanneer bij het aanmelden een bepaalde datum niet meer zichtbaar is, dan is de training hoogstwaarschijnlijk vol, maak dan indien dit mogelijk is een keuze voor een andere datum of meld je aan in de wachtkamer.

Planning

Datum Tijd Locatie Aanmelden
01-11-2023
09:00 - 17:00
Dominicanenklooster - Huissen
02-11-2023
09:00 - 17:00
Dominicanenklooster - Huissen
Dit is een meerdaagse training
Aanmelden
Datum, tijd & locatie
01-11-2023 09:00 - 17:00
Dominicanenklooster - Huissen
02-11-2023 09:00 - 17:00
Dominicanenklooster - Huissen
Dit is een meerdaagse training
Opleidingskosten
€ 650,-
Incompany training

Op zoek naar een op maat gemaakte training voor jouw organisatie of team? Vraag dan de incompany training aan.

Aanvragen
Wachtkamer

Geen geschikte datum of locatie? Schrijf je in voor de wachtkamer. Dan houden we je op de hoogte van de nieuwe planning.

Inschrijven

Vragen?

Bel of mail ons gerust.

info@watdoejijmorgen.nl
088 - 2032832