Type opleiding
Klassikaal
Duur
1 dagdeel
Opslaan
Opslaan als favoriet Opgeslagen als favoriet

Omschrijving

Video wordt steeds belangrijker in de communicatie met anderen. Mensen willen online liever kijken dan lezen! Met video maak je gemakkelijk contact met klanten, collega’s en samenwerkingspartners. Video is snel, toegankelijk en ook heel leuk om te maken. Je maakt jezelf letterlijk zichtbaar met video.

Wat leer je in de training
Tijdens de training leren jullie de basis van het maken van een goede video. Je krijgt informatie over de technische kant van het filmen en monteren. Ook komen presenteren, ondertitelen, muziek en YouTube aan bod.

Wat ga je filmen?
Film je jezelf (vlog) terwijl je iets uitlegt aan je collega’s over een project? Of film je iets of iemand anders? Wij geven je suggesties voor video’s die goed bekeken worden en die je gemakkelijk zelf kunt maken.

Wel of geen script?
Sommige mensen kletsen zomaar wat weg voor de camera. Anderen zweren bij een script. Wij leggen je uit waarom wij werken met een kort script en we geven voorbeelden van scripts die goed werken.

Filmtips
Tot zover de voorbereiding. Je wilt nu echt gaan filmen. Maar niet voordat je deze 10 essentiële tips voor het maken van een goed shot hebt gekregen.

Presentatietips
Moet je alle tekst uit je hoofd leren? Welke kleding is het beste? Hoe zit dat met licht en geluid? En hoe kies je de juiste houding? Tijdens de training bespreken we deze vragen en krijg je er antwoord op.

Filmen
Na alle tips en adviezen is het nu tijd om echt te filmen. Zoek een rustig plekje waar je jouw korte video opneemt. Wij nemen voldoende selfiestokken mee die je kunt gebruiken. Je kunt ook je eigen selfiestok of statief meenemen als je die hebt.

Monteren op je telefoon
Er zijn gratis en betaalde apps waarmee je jouw video vlot kunt monteren. Wij laten je zien welke goed werken. Je monteert tijdens de workshop jouw eerste vlog tot een vlotte video.

Allemaal op je telefoon!
Zonder telefoon kun je natuurlijk niet filmen. Zorg er daarom voor dat je tijdens de workshop en training een telefoon bij je hebt die voldoende is opgeladen. Neem ook een oplader mee.

Aanmelden
Je kunt je aanmelden tot en met 27 september 2023

Trainers:
De training wordt gegeven door Ilse en Suzanne van Kameleoncommunicatie

Planning

Datum Tijd Locatie Aanmelden
31-10-2023
13:00 - 17:00
Locatie volgt
Aanmelden
Datum, tijd & locatie
31-10-2023 13:00 - 17:00
Locatie volgt -
Opleidingskosten
€ 250,-
Incompany training

Op zoek naar een op maat gemaakte training voor jouw organisatie of team? Vraag dan de incompany training aan.

Aanvragen
Wachtkamer

Geen geschikte datum of locatie? Schrijf je in voor de wachtkamer. Dan houden we je op de hoogte van de nieuwe planning.

Inschrijven

Vragen?

Bel of mail ons gerust.

info@watdoejijmorgen.nl
088 - 2032832