Loop jij vaak vast in onoverzichtelijke projecten? Wil je met meer overzicht meer resultaat behalen?

Opleidingskosten
€ 35,-
Data, locatie en aanmelden
Data, locatie en aanmelden

Omschrijving

Het is voor iedereen lastig om dingen ver van tevoren te plannen. Zolang het dichtbij en overzichtelijk is, vormt het geen probleem maar weet jij wat je over een jaar op 3 oktober aan het doen bent of wat voor kleren je die dag draagt? Voor het ontwikkelen van complexe producten zoals software geldt dat probleem. Constante veranderingen in de markt en in het

eisenpakket van de opdrachtgever maken het eindproduct moeilijk in teschatten. Door het gehele proces op te delen in kleine, behapbare stukken,kun je beter inspelen op veranderingen. Kun je sneller opleveren. Endat binnen de deadline en het budget, steeds weer.

Voor wie is deze training?
De training ‘Scrum’ is voor iedereen die te maken heeft met complexeprojecten. Projecten die binnen een vastgesteld budget en een hardedeadline opgeleverd worden, maar waarvan het eindproduct steeds blijftveranderen. In deze online training leer je hoe je met het juiste team hetgrote weer klein en overzichtelijk maakt. Het resultaat? Producten die optijd en binnen budget opgeleverd worden. Goede, zelfsturende teams entevreden klanten.

Hoestart ik de training op?

Zodraje bent aangemeld staat de module direct klaar in je leeromgeving onder 'Mijntrainingen'. Je kunt dus meteen aan de slag! De training bevat ook eengroepsopdracht (WorkOut) waarmee je het onderwerp op een praktische manier kuntoefenen op de werkvloer. Deze opdracht ontvang je als bijlage van jeinschrijvingsbevestiging per e-mail.


De kosten voor een individueel lidmaatschap bij GoodHabitz zijn € 35,00 incl. BTW. Hiermee krijg je toegang tot alle online trainingen van GoodHabitz ter waarde van € 199,- ex BTW. Heeft de corporatie waar je werkzaam bent al een GoodHabitz lidmaatschap bij de Corporatie Academie dan worden deze kosten niet doorberekend.

Dit speciale aanbod is tijdelijk en wordt mede mogelijk gemaakt door FLOW.