Loop jij vaak vast in onoverzichtelijke projecten? Wil je met meer overzicht meer resultaat behalen?

Opleidingskosten
€ 35,-
Data, locatie en aanmelden
Data, locatie en aanmelden

Omschrijving

Het is voor iedereen lastig om dingen ver van tevoren te plannen. Zolang het dichtbij en overzichtelijk is, vormt het geen probleem maar weet jij wat je over een jaar op 3 oktober aan het doen bent of wat voor kleren je die dag draagt? Voor het ontwikkelen van complexe producten zoals software geldt dat probleem. Constante veranderingen in de markt en in het eisenpakket van de opdrachtgever maken het eindproduct moeilijk in te schatten. Door het gehele proces op te delen in kleine, behapbare stukken, kun je beter inspelen op veranderingen. Kun je sneller opleveren. En dat binnen de deadline en het budget, steeds weer.

De training ‘Scrum’ is voor iedereen die te maken heeft met complexe projecten. Projecten die binnen een vastgesteld budget en een harde deadline opgeleverd worden, maar waarvan het eindproduct steeds blijft veranderen. In deze online training leer je hoe je met het juiste team het grote weer klein en overzichtelijk maakt. Het resultaat? Producten die op tijd en binnen budget opgeleverd worden. Goede, zelfsturende teams en tevreden klanten.

In de online training komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Gestructureerd flexibel
  • De opstelling
  • Waar sprinten we naar toe?
  • Van goed naar beter
  • Scrum zoveel je als wilt

Hoe start ik de training op?
Zodra je bent aangemeld staat de module direct klaar in je leeromgeving onder 'Mijn trainingen'. Je kunt dus meteen aan de slag! De training bevat ook een groepsopdracht (WorkOut) waarmee je het onderwerp op een praktische manier kunt oefenen op de werkvloer. Deze opdracht ontvang je als bijlage van je inschrijvingsbevestiging per e-mail.

De kosten voor een individueel lidmaatschap bij GoodHabitz zijn € 35,00 incl. BTW. Hiermee krijg je toegang tot alle online trainingen van GoodHabitz ter waarde van € 199,- ex BTW. Heeft de corporatie waar je werkzaam bent al een GoodHabitz lidmaatschap bij de Corporatie Academie dan worden deze kosten niet doorberekend.

Dit speciale aanbod is tijdelijk en wordt mede mogelijk gemaakt door FLOW.