Skype voor bedrijven biedt een eenvoudige en prettige toegang tot meerdere communicatiemiddelen via één programma.

Opleidingskosten
€ 37,50
Data, locatie en aanmelden
Data, locatie en aanmelden

Omschrijving

Skype voor bedrijven biedt een eenvoudige en prettige toegang tot meerdere communicatiemiddelen via één programma. Vanaf elke locatie met internettoegang kunnen gebruikers eenvoudig verbinding maken en samenwerken met anderen. Skype voor bedrijven is hét communicatiemedium voor kantoren en bedrijven.

Het leerarrangement
Om ervoor te zorgen dat uw medewerkers goed met Skype voor bedrijven overweg kunnen en weten hoe zij binnen hun functie Skype voor bedrijven kunnen gebruiken bieden wij een leerarrangement aan waarin organisaties in één portal toegang hebben tot een nulmeting, een theoriemodule en een toets.

Doel van deze opleiding

In dit leerarrangement krijgen de medewerkers uitgebreide informatie over de verschillende functionaliteiten van Skype voor bedrijven. Het leerarrangement 'Skype voor bedrijven' bestaat uit de volgende onderdelen:
  • Basisinstellingen
  • Structuur aanmaken
  • Chatten via Skype voor bedrijven
  • Bellen via Skype voor bedrijven
  • Vergaderen via Skype voor bedrijven
Werkwijze
Het leerarrangement 'Skype voor bedrijven' is zeer geschikt voor zowel een-op-een trainingen als voor zelfstudie (e-learning) maar kan ook als aanvulling op een klassikale training worden gebruikt. Het leerarrangement 'Skype voor bedrijven' bestaat uit:

Nulmeting
Meet waar je staat! Door een nulmeting uit te voeren krijgen de medewerkers inzicht in het huidige kennis- en vaardigheidsniveau. Op basis van de resultaten uit de nulmeting wordt een individueel opleidingsadvies getoond. Vanuit het opleidingsadvies hebben de medewerkers direct de mogelijkheid om naar het betreffende onderdeel in de theoriemodule te gaan, waarop zij hun vaardigheden kunnen verbeteren.

Theoriemodule
Het is ook mogelijk om de gehele theoriemodule te doorlopen. In de theoriemodule krijgen medewerkers uitgebreide informatie over de verschillende facetten Skype voor bedrijven. De theoriemodule bestaat uit vijf hoofdstukken met een interactieve video, een simulatie en naslagwerk van de training. Het doorlopen van de module neemt ongeveer twee uur in beslag.

Toets
Als je alles hebt doorgenomen en er zeker van bent dat je de stof beheerst kun je de toets maken. De toets bestaat uit 43 vragen, waarbij u zelf kunt instellen hoeveel vragen er gesteld moeten worden. Scoor 75% of hoger en download het certificaat!